Jump to content

SilvanaSilvana

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

Sve što je SilvanaSilvana objavio

  1. Zemljište mi je upalo pod građevno neuređeno.U roku smo se žalili da se prenamjeni u građevno.Dobili smo negativan odgovor uz obrazloženje da nemamo rješenju infrastrukturu.Do te naše parcele je asfaltirani put početak puta je 3 metra (oko 100metri),a ostatak 5 metri do parcele.Do parcele je dovedena vođa, struja,kanalizacija i telefon.Znači imamo sve što je potrebno . Dali mi netko može pomoći u savjetu šta sada napraviti? Hvala!
  2. Šta ako ne postoji drugostupanjsko tjelo Dali postoji neki drugi postupak
  3. Da tako bi trebalo biti,međutim suprug i ja htjeli smo graditi kuću na toj parceli.Išli smo izvaditi lokacisku dozvolu i nismo je dobili. Rečeno nam je da se na toj parceli nemože graditi jer po novom GUP—u to je građevno u neizgrađenom i dok ne bude novi prostorni plan (a tko zna kada će biti),tu se nemože graditi.
  4. Zemljište mi se nalazi u građevnom području ali je po prostornom planu upalo u (građevno u neizgrađenom),dali mogu tražiti prenamjenu u građevno sobzirom da mi je do zemljišta dovedena kompletna infrastruktura i ako mogu kome da se obratim.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija