Jump to content

denmlakavon

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. potrebno mi je promijeniti naočale.imam astigmatizam i staračku dalekovidnost trebaju mi progresivna stakla .invalid sam 80%.koliko imam prava na naknadu.
  2. Ttri godine sam u invalidskoj mirovini. Sada mi je ponuđen posao, Na koji način mogu prihvatiti da ne izgubim pravo na mirovinu,a ako stavim mirovinu u prekid da li poslije ponovo moram na komisiju.
  3. Braća i sestre odrekli su se prava potraživanja od najstarijeg brata dok je živio sa prvom ženom i roditeljima. U međuvremenu roditelji su umrli,kao i prva žena pa se je brat ponovo oženio. Nema djece ni u jednom braku.Da li poslije bratove smrti braća i sestre imaju pravo na nasljedstvo
  4. dobio sam kredit za auto koji zbognekih razloga nisam mogao vračati.banka je prekinula suradnju i naplatila se od croatia osiguranja jer je kredit bio osiguran kod potpisivanja. koliko osiguranje može zahtjevati i na koji način naplatu tih srdstava.
  5. auto je uzet na kredit ,kredit nije isplačivan pa je banka otkazala kredit i prebacila dug na osiguranje jer je kod podizanja kredita plačeno osiguranje kredita.koliko je u mogićnosti osiguranje naplatiti kredit
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija