Jump to content

Dux20000

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Podnio sam prijavu policiji o prevari preko interneta. Bio sam na policiji 22.7. Tamo sam obavio razgovor/ispitivanje te sam podnio zahtjev o izdavanju potvrde. Rekli su mi da ću tu potvrdu dobiti u roku 10 dana, a policijsko izvješće/ dokument s detaljnijim opisom događaja u roku od 30 dana. Prošlo je već 20 dana te sam danas nazvao policiju. Oni su mi rekli kako sam ja nešto krivo shvatio te ću morati pričekati još 10 dana za tu potvrdu o prijavi kaznenog djela, a "policijsko izvješće" neću dobiti. Trenutno sam zbunjen jer jedni govore jedno, a drugi drugo. Potrebna mi je bilo kakva potvrda gdje se vidi da sam bio na policiji zbog povrata novca preko paypala.
  2. U raskrižje sam ušao polagano jer sam skretao lijevo, samo je pitanje ima li neka kamera koja je to vidjela? To ću očito saznati za 2 tjedna ako dođe pismo doma.
  3. Pozdrav! Ušao sam u raskiržje na crveno, zapričao se sa ljudima unutar auta. Dogodilo se to na raskrižju Maksimirske ceste, Dubrave, Avenije Gojka Šuška i ul. Dragutina Mandla. Išao sam iz smjera Dubrave i skretao lijevo u ul. Dragutina Mandla. Uglavnom na semaforu je bilo upaljeno crveno. Ja sam ušao u raskrižje i čim sam ušao u raskrižje shvatio sam kakvu sam gluposto napravio, ali odmah se upalilo žuto i potom zeleno za skretanje ulijevo dok sam ja bio unutar raskrižja (propustio sam automobil koji je išlo ravno, tada sam tek vidio na semaforu žuto pa zeleno za lijevo). Moje pitanje je ima li tamo kamera koje snimaju prolazak kroz crveno, i kolke su kazne otprilike?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija