Jump to content

Skytep13

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Skytep13 objavio

  1. , Borbena7 je napisao:

    O kojem sudu je riječ?

    Evo nakon neznam koliko dana ,cca 1500 odblokiran.Znači ovo je vremenska crta ukratko.

    U veljači prošle godine dobivam prijedlog za Jednostavni stwcaj, 1.4 na pretinac egrađanin stize da je pokrenuto. Do 11mj.,apsolutno nista, onda sredinom 11mj. objavljaju oglas da se pozivaju vjerovnici bla bla, to mora srojat 45 dana, to je zavrsilo 7.1I ha mislio evo odmah proglasavaju,međutim 60 tocno dana skoro, im je trebalo za rjesenje.03.03.rjesenje i evo 6.travnja tek odblokiran. Znači mukotrpan i težak i predugačak proces. S obziro u kojem dobu zivimo to se sve moglo elektronski i u brzem obliku odraditi.

    AL EVO DOČEKAO I TAJ DAN

  2. Nazalost,sve je to meni strano, podnesak, ovrsna pisarnica itd, imam na mpretincu pristup slucaju i tamo se treba pojaviti datum pravomicnosti pa cu pricekati taj.26.03 i onda 27.03.A i nasao sam mail sluzbeni sudske savjetnice koja je donijela odluku,pa cu vidjet mozda njoj poslar mail ili slicno...Nadam se da ce sve proci dobro.Kad sve prode detaljno cu opisat put s datumima kako je prosao taj navodno jednostavni stecaj.

  3. prije 2 sati , Borbena7 je napisao:

    Vjerujem da ćete se načekati, ali ne zbog žalbi, nego zbog korona virusa. Eto, vjerovali ili ne.

    Nazalost nekako sam istog misljenja, jer netko tamo u sudu vi se trebao sjetiti da je rjesenje pravomocno i poslati ga Fini da ovi ukinu blokadu.Prije mislim da cu ja imati prislinu stednju na tekucem.Jer tamo stoje zasada novci od zadnje place i nitko nemoze dirnuti.

  4. , Damir1986 je napisao:

    Meni je sud donio rjesenje 22.07.  Racunajuci 8 dana od dana objave na internetu, i 15 dana za zalbu, 14.8. je dan D.

    Nisam isao u FINA-u provjeriti stanje, nego cekam istek vremena. Sve sam prijavio, sud je provjerio, potvrdio, nemam stvari koje prelaze 10000 kn, pa se nadam da se netko do vjerovnika nece zaliti.

    Ono sto me zanima, ako je i meni dug 0 kuna trenutni, i čeka se pravomocno rjesenje, sto ce mi biti sa placom koju dobivam 15.8. (onaj dio koji se ovršuje, i ide na tekuci racun - onda ne bi trebao biti povucen od strane FINA-e, a opet se ne moze podignuti dok se racun ne odblokira)? On bi trebao biti na racunu i cekati pravomocno rjesenje?

    Jos jedna zanimljivost, svakog prvog radnog dana u mjesecu,  na eGrađani bih dobio mail od FINA-e o stanju ovrhe. Ovaj mjesec nisam dobio email sa obavjesti, sto cu protumaciti kao dobar znak :) hvala, lp

     

    Pozdrav,kako je sve zavrsilo,meni stoji na racunu dio koji nitko nije uueo niti moze dirati, 26.03 treba biti pravomocno,jel ide glatko ili cu se nacekati?

  5. Prije 1 minutu, Borbena7 je napisao:

    Vjerujem da ste onda čuli i da postoji pravo na žalbu. Pogledajte čl. 79. g. st. 7. i čl. 79. h. st. 8. Zakona o stečaju potrošača.

    Ma jesam,pise mi sve to u rjesenju ali to nema smisla, dok dodje pravomocnost, i dok se sve to oduzi, nema vise blokade.Valjda bi vise smisla imalo da se makne blokada, a ako se zalba prihvati,da se blokada vrati.Ovako vjerovnici to mogu otegnuti u nedogled s zalbama.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija