Jump to content

UNPROFOR

Korisnik
  • Broj objava

    26
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je UNPROFOR objavio

  1. 1kupusar je napisao:

    Pozdrav pravim braniteljima, bravo kolega poki koda mi čitaš misli ali mislim da nas je malo da nešto promjenimo a kosorka podržava lažnjake.

     

     

     

    Kolega nije nas malo neboj se !

    Ima nas podosta napetih ko puške koji već petnaest godina trpe ove majmune od političara i jedva čekamo poravnanje računa.

    Godinama nas polako savijaju ali nas nisu uspili slomiti, savijanju i jahanju je došao kraj gopodo draga.

    Branili smo naše domove i obitelji u ratu, branićemo i sada jer su nam obitelji ponovno kurvanjski napadnute.

    Oni lažnjaci bolje im je da se sada sami otkriju i podrže nas inače će im se loše piše. Skrivajte te se jadni lažnjaci iza skuta, ali neće vam biti skuta kada krene vojska ljuta.

  2. Konačno rješenje predhodi isplati mirovine i njenih izostataka. Kada dobiješ rješenje isplatu očekuj sljedećeg prvog u mjesecu (HPB), a kada će rješenje sve ti zavisi od brzine relacije HZMO-MORH-HZMO...

    Po iskustvima iz protekle godine slični slučajevi su se rješavali najkasnije po principu "kada si otišao iz Morha onda dodaj 12 mjeseci i lova na računu".

    Tvoj slučaj -odlazak i HV 30.06 - IZOSTATCI I MIROVINA 01.07.2009.

    Nada uvijek postoji pa možda bude i prije , ali nažalost ovo ti je stvarnost.

    :palac:

  3. Asdfgh i tomo73 najnovije su vam vijesti da od otpremnina nema ništa do kraja godine. Zvao sam upravo gornji broj u financijama i teta kaže da je to upravo saznala od načelnika i ne samo u svezi otpremnina (ljudi čekaju od kolovoza na isplatu ) da nema novca, već nemaju novac -pazi sad ovo - za ISPLATU PLAĆA u MORHU (čak ni za dar za sv. Nikolu). Nažalost ovo je prvi put od osnivanja HV-a da se nema sredstava niti za plaće. Tako vam stvari stoje -BIG BANANA!!! :svorc::palacdolje:

  4. asdfgh je napisao:

    ženska u financijama mi je rekla do kraja mjeseca,ali je i rekla dok ne sjedne na tekući ništa nije sigurno.za 2-3 tjedna netko bi mogel ostati bez glave.

     

    I je li sjela otpremnina ?

    Ajde "asdfgh" javi nam koliko si čekao (kada bude uplata).

    :palac: -hvala

  5. E, sada da je tim vojnicima i časnicima koji su prošli terene dati ono što je nas dočekalo iza rata ( mizerna plaća, nemaš gdje stanovati, nisi podoban za napredovanje, nakon cilog rata sada gulit straže po vukojebinama...) ; onda bih ja malo priupitao amerikenjce koliko bi ih stvarno prolupalo.

    Hoću reći da je kod njih sasvim druga situacija u svezi PTSP-a, oni će svoje ljude pristojno i dostojanstveno zbrinuti i za razliku od naših BORĆINA i LAŽNJAKA (što su se okitili mojim i tvojim perjem) oni vrlo dobro znaju ratne puteve svojih vojnika i tko je što zaslužio.

    RED,RAD I DISCIPLINA = PRAVDA za zaslužne.

  6. 50-50 profesionalna ; dragovoljac, hrvi 30%, PSTP od 1994 g., ratni put i nalazi za ubit vola, DVO i zapovjednik sa dobrim činom ..... i nedaju više od 50% i to profesionalne.

    Vreća se ispraznila ostali su samo još ostatci ostataka.

    Nema para,nema,nema PARA.........

    :zatvoren:

  7. Vrijednost paketa u mom slučaju nije baš "nešto" manja od nominale ( -40%).

    Nominalna vrjednost po rješenju 27 000 kuna, a svarna vrjednost je 16 000 kuna ( dionice glase na neka propala hotelska poduzeća), i dalje padaju na burzi. Čekam pin ad SDA da ih što prije razdužim. :rigoleto: :

  8. Puuuno traje, prije se rješavalo za jedno 6-7 mjeseci, a sada 8-9 mjeseci od prestanka DVS.

    -Prestanak dvo, nakon 2 mjeseca vještačenje u mirovinskom, - revizija u min. branitelja oko 5 mjeseci, izračun mirovine (staž,čin...), konačno rješenje i prva mirovina na računu sa izostacima .....pa sve skupa računaj dobrih 10 mjeseci.

    Naoružaj se živcima i novcima (ako možeš digni kakav mali kredit, pa ćeš ga poslije vratiti, ukinuti će ti skroz dozvoljeni minus, a sa mizernom akontacijom ne da se živit). :ceka:

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija