Jump to content

UNPROFOR

Korisnik
  • Broj objava

    26
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Kolega nije nas malo neboj se ! Ima nas podosta napetih ko puške koji već petnaest godina trpe ove majmune od političara i jedva čekamo poravnanje računa. Godinama nas polako savijaju ali nas nisu uspili slomiti, savijanju i jahanju je došao kraj gopodo draga. Branili smo naše domove i obitelji u ratu, branićemo i sada jer su nam obitelji ponovno kurvanjski napadnute. Oni lažnjaci bolje im je da se sada sami otkriju i podrže nas inače će im se loše piše. Skrivajte te se jadni lažnjaci iza skuta, ali neće vam biti skuta kada krene vojska ljuta.
  2. Pet velikih dragovoljačkih + od ekipe iz Sinja. Što da vam kažemo? Ni u ludilu ne bi čovik pomislio da će nas ovako bagra gaziti, e pa neće moći...
  3. gdje se može pročitati taj novi prijedlog zakona i taj članak 20..pozz -Na prvoj stranici ove teme ("Vukovar" objavio i postavio u PDF formatu)
  4. Članak 20. novog zakona - osnovice za činove - ; nešto mi izgledaju mršavo , kao da su pale za nekih 20-30 % u odnosu na dosadašnje osnovice (npr. satnik do sada 131.000 , a po novome 97.000)...
  5. Konačno rješenje predhodi isplati mirovine i njenih izostataka. Kada dobiješ rješenje isplatu očekuj sljedećeg prvog u mjesecu (HPB), a kada će rješenje sve ti zavisi od brzine relacije HZMO-MORH-HZMO... Po iskustvima iz protekle godine slični slučajevi su se rješavali najkasnije po principu "kada si otišao iz Morha onda dodaj 12 mjeseci i lova na računu". Tvoj slučaj -odlazak i HV 30.06 - IZOSTATCI I MIROVINA 01.07.2009. Nada uvijek postoji pa možda bude i prije , ali nažalost ovo ti je stvarnost.
  6. Kopiraj rješenje o mirovini, odi u Tvrtkovu (HZMO) i kod referenta što ti je napisao rješenje neka ti udari pečat na kopiju rješenja tj. da je rješenje PRAVOMOĆNO. Zatim prošetaj do MORH-a i to im predaj.
  7. Ajde ekipa provjerite svoje tekuće račune - mogli bi se ugodno iznenaditi !!!
  8. Asdfgh i tomo73 najnovije su vam vijesti da od otpremnina nema ništa do kraja godine. Zvao sam upravo gornji broj u financijama i teta kaže da je to upravo saznala od načelnika i ne samo u svezi otpremnina (ljudi čekaju od kolovoza na isplatu ) da nema novca, već nemaju novac -pazi sad ovo - za ISPLATU PLAĆA u MORHU (čak ni za dar za sv. Nikolu). Nažalost ovo je prvi put od osnivanja HV-a da se nema sredstava niti za plaće. Tako vam stvari stoje -BIG BANANA!!!
  9. Ma bit će garant uskoro, evo baš nešto čitam kako će banke ovaj tjedan dati Sanaderu lovu, pa nije vraga da se neće nešta preliti i u MORH i onda...to je to!
  10. SKIJANJE po živcima se nastavlja, treba se nekako još malo pretrpiti, valjda će nekome proraditi savjest i dati ljudima ono što ih pripada.
  11. Teta je danas nešto optimističnija u svezi skorih isplata otpremnina ali nije mogla konkretno reći datum ( kao za dan-dva, tjedan...? ); uglavnom "čeka se".
  12. Nema još ništa novo, javim ti čim nešto saznam !
  13. Samo jedna friška informacija za "asdfgh"-a ;- otpremnine u MORH-u su u zastoju . Teta kaže da se nisu riješile otpreminine od rujna.
  14. I je li sjela otpremnina ? Ajde "asdfgh" javi nam koliko si čekao (kada bude uplata). -hvala
  15. novi udar na branitelje : http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2008,10,4,,135731.jl
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija