Jump to content

Lele199

Korisnik
  • Broj objava

    17
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Lele199 objavio

  1. Zelim nastaviti raditi u svom opgu i nakon 65te godine, kako da nastavim raditi nakon 65te godine, moram li podnijeti neki zahtjev ili? I kome ako moram? Hvala unaprijed na odgovoru
  2. Ako mi je postupak u tijeku po prigovoru za neku cesticu, postoji li neki rok za pojedinacni ispravni postupak? 3 godine od odbijanja upisa ilI nesto tako?
  3. Pokrenila bi ovrsni postupak za troskove sudskog postupka pa me zanima odkad racunam kamate na troskove postupka, od pokretanja postupka ili od prve nepravomocne presude?
  4. Jos jedno pitanje, ako sam opozvala punomoc moram li imati novog opunomocenika da bi se izbrisao stari, mogu li poslati sudz oodnesak da se sama zastupam ili se stari ne brise sve dok se ne upise novi?
  5. Ako je jako hitno uvazava li se to sto sam poslala na zupanijski sud emailom, moze li mi danas donijeti presudu naprimjer jer sam obavijestila sud
  6. Provjerila sam sadrzaj podneska i ne radi se o tome, upravo suprotno odvjetnica salje podnesak koji meni steti. Mogu li ga povuci i kako, mora li ici preko opcinskog suda ili ga direktno povlacim na zupanijskom. Opoziv punomocu takoder saljem li preko opcinskog ili je dovoljno samo preko zupanijskog. I mogu li mejlom ili samo postom?
  7. Uf sad vidim sto sam napisala tek. Njoj bi opozvala punomoc, a podnesak bi opozvala iz razloga sto ne znam sto pise u njemu tako da ne znam jeli bitno ili nije. Sto se tice opoziva punomoci tu mi nista nije sporno samo me zanima mogu li skupa mejlom i postom poslati da povlacim i taj zadnji podnesak
  8. Obveznopravni spor na zupanijskom sudu, povukla bi opoziv odvjetnici, mogu li poslati sudu i povlacenje podneska koji je poslala danas bez mog znanja?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija