Jump to content

jajac

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. jajac

    Molim pomoć

    Bovu hvala na odgovoru, kuća ima građevinsku dozvolu , samo nije sređeno sve ostalo poslje ostavinske. A Jethro bi poručila da mu je bolje ne odgovarati na pitanja ako nema neki pametan odgovor, očito mu forum služi za sprdanje
  2. jajac

    Molim pomoć

    Živimo u privatnoj kući koja se sastoji od tri stana. Kuća nije upisana u zemljišno knjižnom niti je ucrtana na katastru. A nije niti etažirana. Ulaz i dvorište je zajedničko. Zajedničko je vodobrojilo.Jedan od stanara želi svoj stan iznajmiti podstanarima jer on tu ne živi. Kakva su naša prava ,(nas koji tu živimo, radi se o dvije obitelji)jer mi se ne slažemo da u obiteljsku kuću dolaze neki strani ljudi. Molim da mi netko odgovori na ovo pitanje.
  3. jajac

    Moja prava

    Molim odgovor i pomoć , naime radi se o slijedećem :Nasljednik sam u 1/3 stana, druga strana je vlasnik 2/3, ja bi otkupila te 2/3. Dali večinski vlasnik diktira pravila prodaje i dali upće taj većinski vlasnik ima i veća prava nego ja.Stan je prazan i u njemu ne živi niko, ja povremeno dolazim. prijeti mi se da će se promjeniti brava, svoj dio režija uredno plaćam. Ne bi voljela da sud prodaje stan na javnoj dražbi .Šta dalje?
  4. Molim odgovor na pitanja: Šta poduzeti i kako riješiti situaciju kada se suvlasnice ne mogu dogovoriti oko podjele. Radi se o stanu koji sam nasljedila iza pokojne majke . Nasljednica sam u 1/3 , a moja nečakinja 2/3 . Koji je postupak i kome se obratiti. Zahvaljujem.
  5. jajac

    Pitanje????

    Molim da mi objasnite na koji način doći do novca koji sam dobila nasljedstvom , a novac je na tekućem računu pokojnika. nasljednica sam u 1/3.Zahvaljujem.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija