Jump to content

Branimirmari

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Mislite pod pravnim poslom da uzmem odvjetnika i pokusam pobiti darovni ako je moguce? Osim toga ako dodje u vikendicu dali ima pravo da od nas trazi da napustimo posjed? Posto je to bilo nedavno , neznam dali je moralo proci kroz zemljisne knjige i dali je vlasnistvo stupilo na snagu automatski nakon sto sam potpisao kod javnog biljeznika darovni ugovor ?
  2. Hvala na odgovoru. Ja sam trenutno u toj vikendici sa svojom.novom suprugom i ako ona dodje a sada je vlasnik nektetnine, koja su moja a koja njena prava i dali ona moze uci u posjed. kljuceve nisam jos predao. u darovnom.ugovoru je stajalo u čl.4 da se odricem prava pobijanja ovog ugovora osim u slučaju grube nezahvalnosti obdarenika. ugovor je ovjeren kod JB.
  3. Postovani, trebam savjet...prije 10ak dana prisao mi je nepoznati muskarac na ulici i samnom obavio razgovor bez prijetnje ali sa tonom kojim mi je objasnio da svojoj jedinoj kcerki s kojom ne kontaktiram MORAM prepisati vikendicu na moru. Posto s njom ne razgovaram i nisam joj namjeravao ostaviti tu nekretninu, ipak sam to ucinio jer sam se jako uplasio. posto nemam svjedoke i dokaze, sta mi je ciniti ? dali ce policija ako prijavim ista uciniti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija