Jump to content

NiksaZ

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je NiksaZ objavio

  1. Ako nasljednice, moje sestre traže da se stan proda i njima isplati oko 20% vrijednosti. Koliko to traje na sudu u Splitu i koliko sve skupa mogu odužit. Socialni sam slučaj bez prihoda i jedino moje vlasništvo je oko 40% stana.
  2. Majka je u oporuci napisala da svu svoju pokretnu i nepokretnu imovinu ostavlja meni, sinu. jedino se ne sjećam dali je bila ostavinska nakon mamine smrti 1988 g. Sjećam se da je nakon smrti tate u ostavinskoj parnici izjavila da sve meni ostavlja, dočim sestra je prihvatila svoj dio.
  3. Nakon smrti oca 1968 g., bez oporuke. Ja Mama i sestra prisustovali smo ostavinskoj raspravi. Mama je izjavila da sve ostavlja meni/sinu ili svu pokretnu i nepokretnu imovinu. Sestra je zadržala svoj dio 1/4 stana. Stan je kupljen 1955 g i u kupoprodajnom ugovoru podijeljen na nas četri na jednake dijelove. Pitanje, dali je nakon smrti oca 1968 g njegov dio pripao njegovoj ženi mojoj Mami ili se podjelio između nas troje...mene, sestre i mame. Nakon smrti Mame nismo imali ostavinsku raspravu, pitanje dali zbog toga jer je sve riješeno ili podijeljeno na raspravi nakon smrti oca. Ujedno imam oporuku Moje Mame napisanu prije smrti, u kojoj sve meni sinu ostavlja. Hvala na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija