Jump to content

Zac35

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Zac35

  Zatvorska kazna

  Pozdrav, ovako našli smo dokaz koji dokazuje da ja nisam kriv a koji nije bio u suđenju prezentiran, dali imam pravo na novo suđenje? Hvala vam na pomoći i nadam se da razumijete moju brigu i što sam vam dosadan.
 2. Zac35

  Zatvorska kazna

  Problem je da sudac nižeg suda nije proveo ponovno suđenje nego je samo isćito od prošlog sudca, na što se i državno žalilo. Dali zbog toga mogu tražit ponovno suđenje? Dali je moguće zatražit dobrotvorni rad ili nešto slićno?
 3. Zac35

  Zatvorska kazna

  Dali imate preporuku za nekoga ko bi htio pogledat predmet? G-man Dali vi to radite?
 4. Poštovani molio bih vas za pomoć, imam presudu koju je žup. Sud oslobodio vrhovni vratio na oks i oks me osudio na 1g, na višem sudu sam dobio potvrdu kazne, djelo je iz 2014 (razbojništvo u pokušaju) s time da mi je montirano kako kaže i prva presuda koja je oslobađujuća s obrazloženjem"rekla kazala". Ok kazna je tu i mora se odradit, ali dali postoji naćin na koji se mogu borit da mi daju uvjet bar, dobrotvorni rad ili slićno? Imam 30 zaposlenih firmu koja radi, djete na putu. Dali mogu dobit šta blaže od zatvora, s obzirom da je kazna mala i djelo staro. Hvala vam unaprjed
×
×
 • Napravi novi...