Jump to content

Walter Hrovat

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Hvala na odgovoru. Postoji pojam "konačno zaravnati teren". Zar se ne mogu na to pozvati jer je bilo takvo stanje kad smo dobili uporabnu dozvolu. Moj zeleni zid visine od 1,5 metra bi trebao sad narasti još toliko a za to trebaju godine.
  2. Živim u stambenoj zgradi sa dva stana (dvojna kuća). Prilikom dobivanja uporabne dozvole, dvorište susjeda i moje dvorište su bili u istoj razini. On je na međi između naših dvorišta sagradio zid a ja posadio zelenu ogradu na svom dijelu. Susjed je prije dva mjeseca nasipao zemljom svoj dio dvorišta za skoro metar, njegov ogradni zid je zapravo postao potporni zid, moja zelena ograda je što se privatnosti tiče izgubila smisao. Uglavnom, izgubio sam privatnost jer susjed sada u moj dio dvorišta gleda sa visine od jednog metra. Pitanje: "Mogu li legalno nešto poduzeti protiv tog čina? Unaprijed zahvaljujem
  3. Živim u dvojnoj kući. Dvorište susjeda i moje dvorište je niže od naših kuća za cca 1 metar. Između dvorišta je zid visine cca 1,20 metara. Nekretnine su kao takve dobile uporabnu dozvolu. Susjed je samostalno odlučio zemljom nasipati kompletno svoje dvorište skoro do visine zida koji dijeli dvorišta. Gubim privatnost, najvjerojatnije ću imati problema sa oborinama koje će se slijevati u moje dvorište, itd.... Imam sasvim logično pitanje: " Je li to u skladu sa zakonom i što mi je činiti. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija