Jump to content

Zan35

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Zan35 objavio

  1. pozdrav, susjed do nas, u kasno popodnevnim i večernjim satima kada dodje s posla počinje sa "fusom" radom u improviziranoj autogarazi u dvoristu, bavi se autolakiranjem, limarijom osobnih vozila. Tu se stvara buka u tom medjuprostoru - gdje je rupa izmedju 2 dvorista, radi se na dnevnoj bazi vec duzi niz godina, s time da auto lak kojim sprica automobile, takodjer prelaze na nas posjed i osjeti se miris, te tezak miris auto kita prije tvz. farbanja.Naravno da su vrata te obične autogaraze otvorene , i da se čuje rad tih brusilica ,smrad sprej, lakovi, koji izlaze iz te garaze. S obzirom na to, da li to moze utjecati i na zdravlje i opasnost za zdravlje ljudi, koje su nam opcije, alternative. Razmisljam angazirat odvjetnika za opomenu pred tuzbu. Do sada nismo radi dobrosusjedskih odnosa nista poduzimali, ali očigledno bezobrazno trpa lovu na crno, i tako smeta drugome. Ne zanima me sto radi na dvoristu, nego ne zelimo da smo zrtve takvih radnjih niti trebamo biti, u nasljenom prigradskom mjestu gdje zivimo. Moze savjet. Hvala unaprije. Pozdrav.
  2. da li je u ovom slučaju poslodavac u prekrsaju, ako koristi potporne mjere za isplatu radniku, jer nije dao anex ili novi ugovor, jer po ovome trenutno vazeci je ugovor od zasnivanja r.o. i sva prava koja proizlaze iz njega jel tako.? kako radim 4 godine da li imam pravo na otpremninu
  3. vlasnik je unazad 3 mjeseca koristio potpore za djelatnike 4000 kn net, no da li poslodavac mora promjeniti ugovor o radu vezano za to, jer nista do sada nisam dobio niti anex niti promjenu jer je na snazi trenutni ugovor koji veze i placu koja je a dobivao sam samo poptpru a ne i razliku do plaće Da li poslodavac mora u ovom slučaju po zakonu dati novi ugovor, ili anex, jer nekim kolegama su dali na 18 mjeseci anex na 4000 kn net i ako dobijem ili trazim , ili postavim pitanje, zasto ja nisam dobio, ako ga ne zelim potpisati bili ugovor ili anex, da li imam pravo na burzu novčanu naknadu, jer do sada kako sam naveo vazi ugovor koji je je jos od zasnivanja radnog odnosa do danas.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija