Jump to content

GUEST-0120

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala Vam na odgovoru. Moram priznati da nisam baš toliko upoznata sa ovršnim procesom. Pretpostavljam da mu onda novac banka samo povuče s računa. Problem je što on ne radi nego živi od iznajmljivanja dva stana u svojoj kući vjerojatno uzima u gotovini, tako da nisam sigurna ima li uopće sredstva na računu. Ako nema da li mu onda stavljaju tu ovrhu na imovinu ili kako to dalje funkcionira?
  2. Plaćam je će u suprotnom i meni isključiti struju i vodu tako da baš ni ne mogu samo prestati plaćati
  3. Problem je što ne znam kako odrediti koliko je on dužan platiti jer je jedan priključak. Struja je u prosjeku 600 kuna, voda oko 300, čistoća 80, a naknada za uređenje voda 210. HRT je na majku i ne mogu isključiti, a plin plaćam ja jer samo ja koristim i to mi nije sporno. Nažalost kuća nema nikakvu izolaciju i osobno bi najradije izselila u manje, ali kako stvari sada stoje nemam kuda kad je sva imovina zavezana i ne mogu ništa prodati. Bude nešto manje od 10 000 s tim da mi je u tome i porez od 2 000 koje sam također platila ja. Rekao je da će pola on, ali eto nikako to doćekati.
  4. Pozdrav, Tražim savjet što učiniti. U suvlasništvu sam s nepokretnom majkom i bratom u dvije kuće i jednom stanu. Prvi kuća, u kojoj ja živim, a njegov sin ima radionu podijeljena je pola majci, četvrtina bratu i četvrtina meni. Samo režije iznose mjesečno preko 2500 kuna. Druga kuća podjeljena je na trećine i koristi se kao vikendica. Prosječne režije su oko 800 kuna mjesečno kad bi se podijelilo kroz godinu. Stan koji je u 100% vlasništvu mame brat iznajmljuje i uzima najam mjesečno oko 2000 kuna već oko 15 godina. Ja sam 4 godine brinula o majci i raspolagala njeno
×
×
  • Napravi novi...