Jump to content

Gerry

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. I zadnje pitanje, oprostite na pojedinostima. Pretpostavljam da postoji nekakva sudska praksa u presudama takvih slučajeva, imate li eventualnih saznanja jesu li već navedeni argumenti dovoljno jaki za tužbu?
  2. I to ćemo dobiti, no uključuje li ta odšteta i pravičnu neimovinsku štetu? Što se tiče automobila, procijenili su ga na sramotnu cifru kojom mogu kupiti dobar bicikl. Nažalost, ne očekujem od osiguranja pošten pristup, zato me zanima što još mogu učiniti.. Hvala vam na odgovoru..
  3. Pozdrav, sin (star godinu i 8 mj.) i ja smo doživjeli prometnu nesreću jer nam je oduzeta prednost. Gospodin se zabio točno u zadnji dio auta gdje je sjedio moj sin. Nakon provedenoga očevida (utvrđeno je da je gdin. potpuno kriv), dolaska hitne pomoći koja je pregledala maloga (nije imao ozljede) i mene (koja toga dana nisam osjećala bolove, no idućeg dana ujutro dobila sam dijagnozu trzajne ozljede vrata/mirovanja i bolovanja na kojemu sam i dalje) te proglašenja totalne štete našeg auta i mizerne odštete, zanima me sljedeće: 1. koja su moja prava kao oštećene strane među ostalim
×
×
  • Napravi novi...