Jump to content

Gerry

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Gerry objavio

  1. Pozdrav,

    sin (star godinu i 8 mj.)  i ja smo doživjeli prometnu nesreću jer nam je oduzeta prednost. Gospodin se zabio točno u zadnji dio auta gdje je sjedio moj sin. Nakon provedenoga očevida (utvrđeno je da je gdin. potpuno kriv), dolaska hitne pomoći koja je pregledala maloga (nije imao ozljede) i mene (koja toga dana nisam osjećala bolove, no idućeg dana ujutro dobila sam dijagnozu trzajne ozljede vrata/mirovanja i bolovanja na kojemu sam i dalje) te proglašenja totalne štete našeg auta i mizerne odštete, zanima me sljedeće: 

    1. koja su moja prava kao oštećene strane među ostalim uvažavajući činjenicu da je u autu bio moj sin koji samo pukom srećom nije nastradao? Dakle, uz trzajnu ozljedu vrata i prisutstvo djeteta u autu?

    2. može li za privatnu tužbu biti problem što sam otišla na hitnu idućega dana ujutro, oko 25 sati nakon nesreće?

    3. u trenutku nesreće, bila sam na putu prema poslu, no sina sam prije toga vozila na čuvanje - mogu li zatražiti bolovanje na temelju ozljede na radu iako sam u tom trenutku bila u drugom smjeru od smjera posla? Na stranici Hzzoa piše da se takva ozljeda mora prijaviti najkasnije 8 dana nakon nesreće - provodi li se u praksi takva odredba ili mogu zatražiti tu mogućnost 2 tjedna nakon nesreće?

    Najljepše zahvaljujem na odgovoru.

     

     

     

     

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija