Jump to content

sjeb....

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav. Trebao bi savjet ili prijedlog u vezi ovog slucaja,ako je netko imao slicnu ili istu situaciju svaka pomoc je dobrodosla. Naime radi se o izljetanju vozila na zaledenom dijelu zavoja,vozacica nije bila pod utjecajem alkohola,sva potrebna zimska oprema je bila na vozilu,nije bila neprilagodena brzina. Nakon dugog uvidaja policija je odlucila tuziti hrvatske ceste jer na cijeloj dionici (suma brezovica Popovaca-Sisak) samo je taj zavoj bio doslovno zaleden,tijekom uvidaja pozvani su ljudi iz cesta gdje su i oni potvrdili da je zavoj zaleden. Vozacica je u bolnici s teskim tjelesnim ozljedama,slomljena 2 rebra i poprilicno je natucena sto dokazuje i crvena prijava. Na autu takoder ima dosta stete. Recite sto mislite o tom slucaju,kako bi se mogao odvijati tj.u ciju korist i koliko bi to sve trajalo. sto raditi,uzeti odmah nekog dobrog odvjetnika (preporuka za istog),ili cekati ?
  2. pozdrav ljudi.. danas su mi bili u pretresu kuce u potrazi za marihuanom na temelju toga sto im je netko rekao..iako ja nikad nisam imao problema s tim nisam nikad prodavao,probao jesam. ono sto mene zanima je dali je moguce dobit ime osobe koja je rekla po meni lazi davajuci moje ime ili bar njegovu izjavu koju je dao prilikom ispitivanja...uglavnom u nalogu se spominje clanak 173 stavka 1. sto je nabolje napravit u vezi toga?
  3. tesko,probaj sa zalbom al...i mene #### ista stvar samo ja imam puno gori shit od tebe
  4. 25.12.2007,oko 04.00 h,znaci ja ne moram sam otici odnest vozacku u pp.a za kolko od prilike cekam da me pozovu u pp.i jel se isplti pisati prigovor bar da kaznu rijesim tj.da ne platim?ili pisat prigovor na sve kaj pise u prekrsajnom nalogu.
  5. 1,34 promila voznja u suprotnom smjeru 3boda.3mj bez vozacke 4000kn..sve u istojceceri.i jos me zanma od kad stupa na snagu ta zabrana upravljanja b kat.jer u ovom nsta ne pise osim da mi je isto zabranjeno.
  6. sta napravit,jbg dobio sam zabranu upravljanja b kat. na 3 mj.i hrpu love za platit....ugl jel se isplati pisat kakve prigovore...u biti sta napravit da mi bar vozacka ostane??ima tko kakvih prijedloga
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija