Jump to content

Kuca08

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Mi, kao opunomoceni smo nudili. Zalbu smo takodjer mi ulozili, od 2004.sve stoji, propada, nitko nista poduzimao nije,sada kada smo mi otkupili jedan dio, kada smo uzeli da rjesimo sva pitanja, i eto na kraju i izvucemo starog od njegovih s***a sada nam se prijeti svime mogucim. Znaci, 16 godina nikoga nije bilo briga za tu kucu, 16 godina ni kune se nisi naplatio, da se razumijemo, mi ne bjezimo od toga da se taj dug plati, pa i sa kamatama ako treba, mi samo zelimo rjesiti sve to i poskidati terete s kuce. Zasto otac ne uplati dug?!? Zato sto ga nije briga i lakse mu je gledati d
  2. Otac je takodjer kao i ovaj neki cudan karakter, trazili smo njegovu punomoc, otac gleda samo korist, da bismo dugove porjesavali, ipak je to necija djedovina i neki nisu imuni na to. Mi smo nudili novac, zelimo rjesiti i taj dio da bi kuca bila 1/1.
  3. Postovani, Naime 2004. Suprugov otac je pismeno dozvolio covjeku da se uknjizi na kucu za dug od 17000 kn. Do dana danasnjeg nista nije poduzimano. Mi smo od suprugove tetke otkupili njezin dio, a 2 polovica je nerjesena zbog toga. Nudili smo covjeku putem odvjetnika novcanu isplatu za taj dug, on ne zeli ni cuti, te je sada opet pokusao podnijeti zahtjev za ovrhu, zalili smo se u roku, odvjetnik je to uredno napravio, no i dalje postoji strah da cemo biti odbijeni. Novaca smo ulupali u kucu, jedina nam je nekretnina, on je upisan na tu 1/2 od suprugovog oca, nasa polovina je cista.
×
×
  • Napravi novi...