Jump to content

Onuborbizasina

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Od zime prosle godine se borim sa osvetoljubivom agresoricom tj.bivsom zenom. Sta me tek ceka, ne zelim ni razmisljati. Ovih dana sam pronasao odjetnika, po preporuci, trebao bi biti dobar. Privatnik sam, rekao sam sebi, radit cu krvavo ako treba 12 sati da ga platim jer borim se za svoje jedino dijete na koje imam pravo. Centri za socijalnu skrb su moralno dno sustava. Suzdrzavam se sada da ne napisem stogod gore. Ono sto otac prozivljava u borbi za viđanje djeteta, ne bi pozelio ni neprijatelju. Jad i bijeda.
  2. Hvala vam puno. Puno ste mi pomogli. Napravit cu tako.
  3. Moze biti, ja jesam njoj nabrojao situacije koje dokazuju kako se radi od diskriminaciji, ali mislim da sam presiroko opisivao. Njoj cu ponoviti dopis. Kako se ubrzava djelovanje DORHa?
  4. Pravomocna je od 12./2019. Od svih kojima sam pisao jedino se je javila pravobraniteljica za ravnopravnost spolova. Rekla je da slucaj nije za nju, nego za djecju Pravobraniteljicu. Slucaj je za obje. Slao sam im preporuceno sa povratnicom, imam dokaze. A sta se sina tice, on ce vam reci sve sta mu recete da kaze. Ako ja njega krenem uvjeravati da ga mama npr. ne voli i ne zeli, u kratkom roku ce on to i usvojiti. Najvise me boli sto joj CZSS uvelike pomaze i to malo vremena sa sinom ne mogu provesti u miru.
  5. Poštovani, trebao bih savjet i pravnu pomoc. Naime, bivsa mi ne dozvoljava viđanje sina. Radi se o malenom od 4 godine. Svasta mu govori protiv mene, da sam lud, glup, da ga ne volim, da ne zelim da dolazi kod mene...Pravomocna sudska presuda kaze da ce mali zivjeti sa majkom, a sa ocem ostvarivati susrete svaki ponedjeljak i srijedu, svaki drugi vikend i 2 tjedna ljetnih praznika. Mjesecima traje ovaj teror i vjerujte mi, na izmaku sam snaga jer pomoci nema od nikoga. Svaki put kad mi nije dala dijete, prijavio sam policiji i CZSS. Samo zapisnik, od centra samo blagi, bezvoljni razgovor sa majkom i nikom nista. Prijavio sam je DORHu, slucaj sam predao Pravobraniteljici za ravnopravnost spolova, Pravobraniteljici za djecu, Puckom pravobranitelju, Ministarstvu obitelji, Udruzi za ravnopravnost spolova, nekim saborskim zastupnicima da kojih sam mogao doci...sve sam poduzeo. Imate li kakav savjet kako i sto dalje? Trenutno je sin kod mene na 2 tjedna preko ljeta, bivsa stalno zove, salje poruke, vise od 10 poziva dnevno. Nagovara malog da se hitno vrati, govori mu, tata te ne voli, kod njega samo places. Kako je zaustaviti? Ima li ona pravo ometati mi i to malo zajednickog vremena? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija