Jump to content

NinoSe

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je NinoSe objavio

  1. Dakle, zatečen sam pod utjecajem alkohola od 2.00 promila.Nisam kažnjavan za nikakav prekršaj preko 5 godina.Vozačka je bila oduzeta na 7-8 dana te ju nisam mogao podići u tome roku nego nakon mjesec dana pošto sam bio van HR.Prilikom podizanja vozačke, gospodična na policiji mi je rekla da ne smijem upravljati vozilom.U sustavu policije nemam nikakvu zabranu,nisam dobio još nikakav poziv za sud niti išta od policije. Zanima me dali smijem upravljati vozilom i sve vezano uz to? Hvala na odgovoru!
  2. Da, tako bi trebalo biti ali osiguranja muljaju kad trebaju platiti.Mislim jako dobro poznato
  3. Moje obično osiguranje pokriva tu štetu pošto je navedeno sa iznosima za svaku štetu, u polici osiguranja. Tako bi trebalo biti jer na papiru od police piše
  4. Znači meni netko uzme sve iz auta, policija podnijela kaznenu prijavu i potragu auto osiguran za stvari i sretnu a ja ne mogu dobiti ništa od iznosa za koji su osigurane stvari? Šta onda trebam osiguravati auto,?
  5. Dakle radi se o običnome AO te je samo navedeno za ljude nezgoda u iznosu i za stvari u iznosu. Radi se o tome da su otudene stvari,dokumenti,novci Nikakav kasko niti išta slično.
  6. Dakle, osobni automobil ima osiguranje na kojem jasno piše : 1. Za osobe cca 100.000,00kn 2. Za stvari cca 200.000,00kn Nije kasko nego obično osiguranje ,međutim ako vam netko otuđi stvari iz automobila i to je prijavljeno policiji kao kazneno djelo te je potraga raspisana dali se ima pravo na odštetu od osiguranja? Zahvaljujem svakome tko ima pravu,točnu informaciju. LP
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija