Jump to content

Emir555

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Emir555 objavio

  1. Pozdrav, slučajem okolnosti nisam bio u mogućnosti pokrenuti upravni spor koji je imao rok pokretanja od 30 dana. Zanima me jel bi mogao sad pokrenuti taj postupak? Ako to ne uspije, mislio sam položiti u Sjevernoj Makedoniji ( imam dvojno državljanstvo). Oce li mi ovdje praviti problema jer vozim sa stranom vozačkom? Da na glasim sud mi nije dao mjeru zabrane upravljanja vozilom, nego sam skupio 9 bodova. Samim time mi je oduzeta i ukinuta vozačka dozvola. Hvala na čitanju. Lp.
  2. Jel mogu sam pokrenuti upravni spor bez ovdjetnika? ako moze jel moze primjer kako bi trebala izgledat. Hvala.
  3. Ali presuda je pravomocna od 17.6.2020. A ja sam položio 11.7.2020. pa me zanima zašto su mi onda dali da izadjem na ispit? jel se isplati pokrenuti upravni spor ili cu samo trošiti vrijeme i novac djabe? Ali imam i makedonsko državljanstvo, znači dvojno državljanstvo pa oce Mi pravit problema ako položim tamo i vozim ovdje s tom vozačkom
  4. Poštovani forumaši, vozio sam auto prije polaganja ispita, te sam se slupao i pobjegao s mjesta nesrece. Naime Polozio sam 11.7.2020. , da bi mi potom mjesec dana kasnije 3.8.2020. Doslo rjesenje da mi se oduzima i ukida vozačka dozvola, rješenjem suda koji je proglasio da sam kriv za prekršaj iz članka 176. Stavka 5. , te članka 216. Stavka 3. ali ta presuda je pravomoćna od 17.6.2020. , a ja sam položio 11.7.2020. Zanima me zašto mi su dopustili da položim ako će mi je ukinuti nakon mjesec dana? nemam pravo na žalbu, nego samo rok od 30 dana ta pokrenem upravni spor Ja znam da sam kriv i neka mi ju oduzmu na dvije godine, samo da ne moram opet položit. hvala na čitanju lp.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija