Jump to content

Ronaldo7

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Kako ne ako sam prekoracio brzinu za 44 km/h. Čitajući ostale objave sam primjetio da su nekima odredili zabranu upravljanja vozilom makar im je to bio prvi prekrsaj jer ipak je dosta veliko prekoracenje brzine.
  2. Samo još nešto , kada mi odrede zabranu upravljanja vozilom jeli se mora vozacka koji slučajem nositi u policijski ured ili samo ne smijem upravljati vozilom i još me zanima na koliko dugo bi mogao dobiti zabranu upravljanja vozilom pošto je to prvi prekrsaj?
  3. Jesam podatke sam odmah poslao. Pretpostavljam da ću dobiti i zabranu upravljanja vozilom na neki period?. Još me samo zanima koliko je potrebno da oni pošalji tu kaznu nakon što sam poslao podatke i hoću li imati mogućnost platiti dvije trećine kazne?.
  4. Pozdrav, Datuma 22.7. 2020 pri povratku s mora sam uslikan u Slunju gdje je zabilježena brzina od 105 km/h a ograničenje je 50 km/h i kad se umanji sigurnosna razlika prekoračio sam brzinu za 44km/h. Pošto mi je to prvi prekrsaj zanima me kolika će mi biti kazna jer su u obavijesti naveli da je kazna od 3000 do 7000 kn. Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru i ispričavam se na smetnji
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija