Jump to content

dalia1402

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav,prije godinu dana sam zaustavljena na cesti,uvjetovali su me testom odmah ili vadenje krvi u bolnici,test je napravljen odmah i bio je pozitivan,očitovala sam se pred sutkinjom rekla sam da koristim ulje za zdravstvene svrhe i priložila dokumentaciju i objasnila da je test pozitivan ali da taj dan nisam konzumirala nista nego par dana prije,dobila rješenje suda kazna 3300 ili 5000 i 3 mjeseca bez vozacke,sad nakon godinu dana dobivam nalog za utvrđivanje mentalnog i duševnog stanja radi te kazne te dokaz da sam sposobna voziti .Zanima me koje provjere ukljucuju to,pishotest, urin,vadenje krvi,nalaz psihijatra???Zanima me da li je itko imao tu situaciju i što se sve traži i koje provjere rade i zašto sad to šalju nakon godinu dana kad je već donijeto rješenje o presudi.
  2. uglavnom prijavila sam tadasnjeg momka za napad i prijetnju te sam poslije toga kaznenu izjavu povukla i rekla da ga nezelim teretit ,medutim drzava ga sad tereti za remećenje javnog reda i mira i ja opet trebam doci svjedočit .Zanima me koja je opcija da što manje sudjelujem u tome jer mi je to previše stresno i psihički teško, jeli postoji opcija da se izbjegne suđenje da nedolazim u kontakt ni s njim ni s tom prošlošću a da se ja pritom ne ugrozim,neću mjenjati izjavu stojim iza svega ali postoji li način da se mene izostavi nekako i koje su mi upće opcije, i koje su njegove moguće kazne i može li on proći s opomenom samo.
  3. pozdrav , treba mi savjet oko žalbe , zaustavljen u prometu i na droga testu pozitivan čime je počinio prekršaj iz članka 282. stavka 2.,kažnjiv po članku 282.stavka 9..Nije odbio test pozitivan je na thc i amfetamin.Koje su opcije da se smanje predložene mjere koje su 10 000kn kazne i 3 mjeseca oduzimanje B kategorije i što napisati u žalbi.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija