Jump to content

Tina97

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Tina97 objavio

  1. Prvi put su mi umanjili za 50% a sad traze puni iznos od 1500kn.. Evo u napomeni pise da postoji prijasnje ostecenje na stop lampi
  2. Kako da to osporim? Jer ja sam njima poslala prituzbu a oni su meni poslali natrag da oni zahtjevaju da im platim 100% ostecenja na stop lampi a u pocetku su trazili 50% posto za sto ja nisam kriva ni 1%! Oni tvrde da nastlo ostecenje na stop lampi nisu mogli ranije vidit dok auto nije iso na popravak i oni su tada utvrdili da je to nastalo od te nase prometne nezgode.. tako bar tvrde.. A oni su auto odnjeli na procjenu i popravak 10 mj nakon prometne nesrece! I sada tvrde da sam im ja duzna platit za to ostecenje!
  3. 0,98 Kaznu za alkohol sam platila na licu mjesta
  4. Tako je da! Ja sam kriva za prometnu nesrecu zbog alkohola! Trazila sam cijeli racun da vidim iznos i u rucanu tocno pise kolko kosta sta.. I naveli su da je stop svijetlo popravljeno a ja ga u trenutku nesrece nisam razbila i u policijskom zapisniku stoji samo strugotine na braniku. Nigdje se nespominje stop svijetlo. A procijenitelj stete je auto procijenio od nesrece nakon 10mj tek.. i jos je pisla u tim papirima da postoji prijasnje ostecenje na stop lampi.. sto znaci da je bila razbijena i prije nase nesrece!
  5. Poslan racun za naplatu stete koja se desila 27.7.2019.. U racunu stoji naplata za lakerske radove 300kn pri cemu se slazem i stojim ali na racunu je dodano i stop svijetlo te je racun iznosio 800 i nesto kuna.. stop svijetlo nije razbijeno mojom krivicom.. u pplicijskom zapisniku pise da je steta nastala u vidu strugotina na braniku.. nigdje se nespominje stop svijetlo.. A procijenitelj stete je navio da je stop svijetlo bilo prije razbijeno.. prije nase nesrece.. Da bi oni se zalili i trazili da on povuce svoju rijec i da napise da je stop svijetlo moja krivica i sada traze da ima platim 1500kn.. A nemaju nikakvih dokaze.. Trazila sam da mi posalju dokaz ali neodgovaraju vise na mailove i na pozive.. Sta radit? Savjet?
  6. Poslan racun za naplatu stete koja se desila 27.7.2019.. U racunu stoji naplata za lakerske radove 300kn pri cemu se slazem i stojim ali na racunu je dodano i stop svijetlo te je racun iznosio 800 i nesto kuna.. stop svijetlo nije razbijeno mojom krivicom.. u pplicijskom zapisniku pise da je steta nastala u vidu strugotina na braniku.. nigdje se nespominje stop svijetlo.. A procijenitelj stete je navio da je stop svijetlo bilo prije razbijeno.. prije nase nesrece.. Da bi oni se zalili i trazili da on povuce svoju rijec i da napise da je stop svijetlo moja krivica i sada traze da ima platim 1500kn.. A nemaju nikakvih dokaze.. Trazila sam da mi posalju dokaz ali neodgovaraju vise na mailove i na pozive.. Sta radit? Savjet?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija