Jump to content

ivanpula1984

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Sutra šaljem zahtjev sudu.Sad sam tek vidio da je prošlo skoro mjesec dana jer se tih 60 dana računa od kad je fina zaprimila zahtjev (2.10). U slučaju da sud ne uspije u vremenskom roku poslati riješenje o nedopuštenj pljenidbi,ak osam dobro shvatio tada mogu tražiti u parnici povrat sredstva i troškove,kako piše u čl.210.st.4-to se odnosi na protuovrhu?
  2. Hvala na savjetovanju,učinit ću to čim prije.
  3. Hvala.Može koji savjet kako napisati zahtjev i kome ga uputiti? Sudu koji je donio riješenje o ovrsi?
  4. Hvala.dali se u ovom slučaju može primjeniti i članak 62. o protuovrsi s obzirom da sam ja dug uplatio prije pljenidbe, pa bi se moglo smarati da je ovrhovoditelj dvaput podmiren?
  5. Dobar dan. Imam jedno pitanje,imao sam dug prema T-comu koji mi je došao na naplatu putem FINE. U razgovoru sa odvjetničkim uredom Hanžeković koji zastupa T-com su mi rekli da dug mogu i sam uplatiti kako bi se nalog preko FIne stopirao,samo da uplatim do 18.10 prije isteka moratorija. Ja sam upatu obavio u petak.16.10, i poslao javi sam odvjetnčkom uredu,međutim izgleda da oni nisu poduzeli ništa jer je FIna im je isteko moratorij zapljenila sredstva sa računa. Sad zadnja dva dana pokušavam vidjeti kako da mi se vrate ona sredstva koja sam uplatio sam,al iz ureda mi se nitko ne javlja ni na mailove ni na pozive. Smtram da su mi iz odvj.ureda dali pogrešne informacije,ili u najmanju ruku nepotpune kad su mi rekli da je dovoljno da u petak platim da bi povukli prisilnu naplatu. U slučaju da mi do kraja tjedna ne vrate novac,razmatram mogućnost neke tužbe, mislim da materijala ima samo me zanima dali bi bi se tu radilo o tužbi za prijevaru ili za stjecanje bez osnove.? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija