Jump to content

Shajba031

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Jos jedno pitanje ako smijem ovdje pitat da ne otvaram novu temu. Jel se novac koji je s racuna potrosen na placanje pausala, doprinosa, turisticke zajednice i ostalog odbija od ukupnog godisnjeg prometa?
  2. Sve jasno ljudi, hvala vam puno.
  3. Materijal sam platio gotovinom podignutom s tekuceg racuna i nista nisam uplacivao na racun. Ako sam dobro shvatio. Kad moram platiti nekakav racun poput doprinosa, a nemam novaca na racunu obrta, smijem uplatiti gotovinu ili prebaciti novac sa svog tekuceg racuna na racun obrta bez da se to smatra ostvarenim primitkom? Jel svaka pozajmica mora imati zabiljezen povrat pozajmice kako se ne bi smatrala ostvarenom dobiti i obrnuto? Hvala
  4. Pozdrav ljudi i ispricavam se ako je ovo pitanje vec odgovoreno no ne mogu ga pronaci. Naime, zanima me kako funkcionira podizanje novca sa racuna pausalnog obrta. Obrt sam otvorio nedavno i za prvi posao sam "ulozio" iz svog djepa u obrt, a sad kad je taj posao naplacen zelim podici onoliko koliko sam dao iz svog djepa. Na koji nacin se pravda podizanje novca s racuna bilo to 1000 ili 50000kn? Hvala i lijep pozdrav.
×
×
  • Napravi novi...