Jump to content

panic

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je panic objavio

  1. Hoće li mi jedna kazna biti izrečena za sva tri prekršaja ili ću za svaki od njih dobiti posebnu kaznu? Prvi put sam bio doveden u tu situaciju u 9. mjesecu, a zadnja dva puta došlo je do toga u roku posljednja dva mjeseca.
  2. Pozdrav, Danas sam treći put za redom bio pozitivan na THC na testu za droge. Prvo suđenje već mi je u tijeku, drugo još nije. Zanima me što sada mogu učiniti po tome pitanju, te koju bi kaznu mogao dobiti?
  3. Pozdrav, u 9. mjesecu bio sam zaustavljen od strane policijskih službenika koji su mi dali alkotest na kojemu sam napuhao 0.0, nakon čega su mi dali test za drogu, gdje sam bio pozitivan na THC, AMP, BZO. Dobio sam poziv na suđenje, koje još uvijek nije privedeno kraju. Jučer mi se dogodila identična situacija, ponovo sam bio zaustavljen te sam prvo dobio alkotest (ponovo 0.0), a zatim test na droge, gdje sam bio pozitivan na THC, koji nisam konzumirao unazad tjedan dana. Na papirima koje sam dobio od strane policijskih službenika je navedeno da nemam pravo na pritužbu ili žalbu, a s obzirom na to da nisam konzumirao ništa, zanima me što mogu napraviti po tom pitanju, uzevši u obzir da mi je suđenje za prvi prekršaj još uvijek u tijeku, a drugi smatram da nije opravdan.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija