Jump to content

Tenatena

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Smatrate li da postoji ikakva mogucnost da sud odobri ovrhu na jedinoj nekretnini jamca s obzirom da je dug znatno manji od vrijednosti nekretnine (oko 100 000 kn) i da postoji drugi nacin naplate - s racuna duznika kao i do sada?
  2. Imam, piše sljedeće: Općinski građanski sud u Zagrebu po ovlaštenom zemljišnoknjižnom referentu tom i tom, u zemljišnoknjižnoj stvari upisa zabilježbe pokretanja postupka, dana 28. prosinca 2020. riješio je 1. U zemljišnoknjižnom podulošku broj 2855/z.k.ul.2730 knjige položenih ugovora katastarske općine Stenjevec dopušta se sljedeći upis: na nekretninu (ime i prezime jamca, adresa, opis nekretnine) Temeljem prijedloga za ovrhu od 20. 11. 2020. i zaključka posl. br. Ovr-2986/20-9 od 23.12.2020. zabilježuje se pokretanje postupka radi donošenja odluke o ovrsi. 2. Nalaže se provedba ovog rješenja. Zagreb, 28. prosinac 2020. dakle, radi se o kreditu koji se uredno plaća i o jedinoj nekretnini jamca u kojoj živi, imate li neki savjet što nam je činiti?
  3. Poštovani, imam pitanje, mamin kredit u Zagrebackoj banci je 2018. godine preuzeo B2 kapital i dogovoreno je da se uplacuje svaki mjesec s place 1300 kn, sto tako i je, firma uplacuje svaki mjesec, ne kasni se nikada, racun je odblokiran vec godinu i nesto, jucer njenom jamcu dolazi sa suda da joj sjeda ovrha za taj (mamin) kredit na jedinu nekretninu. Nakon poziva B2 kapitalu gospođa tvrdi da je to samo zabiljezba na nekretninu, mozete li mi objasniti molim Vas sto to znaci i kako je moguce uopce tako nesto ako se uredno skida sa place i mamin racun nije ovrsen?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija