Jump to content

tara0

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Može li mi molim vas netko reći koji su mogući načini predaje prigovora protiv rješenja o ovrsi na temelju vjerdostojne isprave? Može li se takav prigovor poslati e-mailom? U kojem zakonu i gdje piše koji su načini predaje prigovora? (Ili žalbe - štogod što se može prmijeniti na predaju prigivora) Nisam to uspjela pronaći niti u jednom zakonu. Znam da bi trebalo biti neposredno ili preporučeno poštom, ali gdje to piše? Imam slučaj da su mi usvojili prigovor koji je stigao e-mailom, pa hući pisati žalbu, ali nigdje ne nađem da to piše. Nekako mi se uvijek podrazumijevalo, ali eto iznenađenja. HITNOOOO!!!!! Hvala!!!
  2. tara0

    smještaj

    Ako vas zanima gdje se smjestiti u tih nekoliko dana muke, histerije i totalnog pomračenja - pogledajte ovo - http://www.zagreb-touristinfo.hr/?id=53&l=h&nav=nav4. Nadam se da sam vam olakšala bar taj dio. Sretno svima! Prođe i to.
  3. please i meni pitanja. Hvala! tara0@vip.hr
  4. Evo ljudi idem i ja u veljači. Ja sam jedan od onih optimista koji se nada da će prebaciti za ožujak, pa sam tražila da me stave od 03.03. pa nadalje. Moram priznati da nisam nešto oduševljena svojim znanjem, ali mi svi kažu da je to znak da sam naučila. Ne bi rekla, jer ako je to tako trebala sam onda izaći prije 6 mjeseci dok nisam ni taknula knjige. Svakim danom mi sve teže. Jeste li vi štogod oplemenili svoje glave?
  5. Evo ja sam bila na slušanju sada 15.01. i mogu reći da se nema ništa za objaviti jer su sva pitanja već objavljena. Nisu pitali baš ništa novo. I ja sam inače prijavila za drugi mjesec i čekam da mi jave kada sam na rasporedu. Nemojte se bedirati. Stvarno su korektni ispitivači (bili su Garačićka, Jug, Knežević, Lovrić i Đurović). Moj savjet da barem pročitate pitanja od Garačićke i Vičića u slučaju ako vam se promijeni komisjia. To se sada dogodilo i došla Garačićka umjesto Čuleta, pa je malo nastala pomutnja. Ništa ona ne pita izvan pameti, ali je dobro da bar pročitate pitanja, ako ikako stignete, da vam se ne bi dogodilo da ne znate. Kažem - nije to ništa strašno samo je mali zahtjevnija od odstalih ispitivača. A oni koji znaju da ih ona pita, samo polako i pazite na terminoligiju. Ne voli inprovizacije i obaveno nužna obrana, krajnja nužda, produljeno kd, stjecaj. To ne zaobilazi. Sretno svima!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija