Jump to content

DD11

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav, situacija je ovakva; prijateljici sam posudio 500e za kojih smo dogovorili nekakav okvirni rok do kad mora vratit. Vratila je 500e ali je tih 500e posudila od svojeg tadasnjeg decka s kojim ja naravno nemam veze. I sad nakon pola godine, nakon sto su prekinuli on mi se javio sa random broja jer sam njegov blokirao prije 8mj zbog prijetnji koje mi je upucivao. U sms-u kojeg mi je poslao je pisalo da je tih 500e bilo njegovo koje je ona meni vratila i da imam vremena 5 dana da to vratim. Naravno da sam mu rekao da nemam veze s tim i da sam ja svoje novce dobio nazad i da mi ne pada na pamet njemu bilo sto davat. Nakon cega on odgovara sa, ajmo reci, prijetnjama da ce mi onda doc na posao pa da pripremim barem 100,200e da imam. Upozorio sam ga 2 put da to sto radi uopce nije pametno i evo sad vec 2 dana se ne javlja. Decko je bio u zatvoru prije zbog dilanja drogom, a mojoj frendici prijeti i maltretira ju psihicki a usudio bi se rec i fizicki. Mene zanima mogu li ja na temelju ovog ispricanog njega prijavit i poslat ga nazad u zatvor jer je na uvjetnoj kazni kolko sam uspio saznat. Hvala
  2. Pozdrav, zvali su me iz drzavnog inspektorata u vezi jedne usluge koju ja navodno oglasavam na facebooku. Time se vise ne bavim, a i kada sam se bavio, to je odradivano samo prijateljima i nisam imao od toga ni eura. Ta FB stranica je ostala i zaboravio sam skroz na to, na fb stranici se nigdje ne prikazuju nikakve cijene i slicno. Da nastavim, zamolila me zena da dodem u njihov ured da se dogovorimo, a ako se ne odlucim doci da ce to prosljediti sudu. Ne znam o cemu se radi. Jel me netko prijavio? Oce li mi sad dati nekakvu masnu kaznu? Posto me trazila i da donesem trenutni ugovor o radu, oce li me i traziti da dam otkaz? Stvarno ne znam, nije mi nista jasno. Polako panicarim jer mi ovo sve ne treba. Taman sam se frisko zaposlio... Molim pomoc, ako netko ima iskustva sa ovim. Hvala.
  3. Platio sam covjeku 12 predavanja o forex trgovanju, kojeg je on iskopirao od nekoga. Navodi neke informacije o sebi, pricao sam s njim preko poruka. Uplatu sam izvrsio na njegov racun u banci. Mene zanima jel moguce ikako dobiti novce nazad i poduzeti bilo sto? Koje su mi opcije?
  4. A ako auto stoji parkiran a osoba koja sjedi na suvozackom sjedistu je pod utjecajem droge? Ima razlike kakve?
  5. Zanima me ako suvozac bude pod utjecajem droge, trave konkretno, koje su sankcije. Kad moze policajac zatraziti test na droge.
  6. Nisam zadobio nikakve teze fizicke ozljede. On se posvadao sa trećom osobom u ovoj situaciji ali posto ta osoba ima veze samnom ja sam ispastao. Naravno ja njega na nikakav način nisam uvrijedio niti provocirao a kamoli udarao.
  7. Ovakva je situacija. Znači, da ne duljim sa pricom, naso sam se sa jednim deckom da mi vratio naocale koje su bile kod njega i on je radio veliku dramu oko toga i naravno kad sam mu reko da cu doc po njih on me sa svojim frendom odveo u neku njihovu ulicicu na svom kvartu i tamo se poceo derat na mene, unosit mi se u facu, nakon sto su dvije osobe stale izmedu njega i mene, i nakon toga me on udario sakom u arkadu, malo je nateceno ali nista prestrasno nakon toga ja sjedam u auto po kojem mi on udara (ljevu i desnu sajbu na vozacevim vratima), krenem u rikverc i decko pocinje trcat samnom, nabija mi sakom po haubi a onda i nogom (petom), nakon cijeg je udarca nastala steta na autu (udubljenje). Molim vas ako neko ima kakav savjet da mi kaze sta da napravim. Mogu li ga tuziti za fizicki napad i ostecenje imovine. Naravno imam 3 svjedoka koji ce potvrditi sta se desilo.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija