Jump to content

čak noris

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Da, slažem se da sam možda trebao vaditi krv iako mislim da bi to samo pokazalo da ima thc-a u krvi ali nebi pokazalo u kojem trenutku sam ga imao više/manje ili uopče ne. Hvala na odgovoru
  2. Marihuana ostaje u krvi i dulje, čak i do mjesec dana. Nisam vadio krv zato što vjerujem da je aparat pokazao točno (da sam konzumirao) . Cijela ta situacija sa tim testovima na drogu je u potpunosti besmislena i nepravedna. Dakle isto je ako je netko konzumirao 2 dana prije ili minutu prije testiranja i u tome je problem. Alko test je u tome jako dobar zato što točno pokazuje kolko je u krvi alkohola i kada se je od prilike konzumirao. Ja sam sposobna osoba upravljati vozilom nakon sat vremena poslje konzumacije thca, a nakon 3 sata 10, jedan dan ili dva dana nemam apsolutno nikakve simptome " slabog reagiranja" u prometu. Dakle ako je prošlo više od sat vremena poslje konzumacije kazna bi trebala biti ista kao ona 100-300kn za posjedovanje jednog jointa. Uostalom policajac je napisao da sam koristio ručno smotani joint mješavine duhana i marihuane. Ovaj zakon se mora iskorijeniti ili se treba nabaviti aparate za testiranje koji će pravedno i pošteno pokazati koliko i kada je osoba konzumirala thc.
  3. Pozdrav! Neki dan me policija zaustavila. Pristao sam na test za droge iako sam bio napušen, a policajcima sam rekao da nisam ništa konzumirao. No nakon testa za droge bio sam pozitivan na THC i ona dva papira nisam potpisao. Sad je plan da kažem na sudu da sam pušio travu 2 dana prije testa, te da tu večer nisam ništa konzumirao. Zna se da trava od svih droga ostaje najduže u slini čak i do 7 dana... Dali je netko imao istu situaciju, i kako je prošo na sudu, dali je dobio sve jedno kaznu? hvala, voli vas čak noris :)
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija