Jump to content

Zege89

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Datum na obavijesti je 1.9.2020. A prek tracker od posta se vidi da je tek pred no pošti 29.1.2021. To je normalna praksa inače da se toliko čeka da se pošalje isto?
  2. Radi se o članku 43,stavka 2 i 3. S time da nepise da osoba koja se zabila u mene je stala tek nakon 300-400m. I da nije zvao policiju već je došao do mog auta počeo vriejdat i cupao vrata autu. Suvozač u mom autu u trenutka sudara je već zvao policiju radi divlja ja istog u prometu. U trenutnu sudara je mom su vozači izbijem mobitel. Te je moj suvozač zvao policiju da prijavi sudar.
  3. Mislite na policijsko izvješće ili na obavijest o počinjenju prekršaja? S tim da kada sam nakon 70 dana poslao email sa upitom kada će biti gotovo policijsko izvješće nisam dobio odgovor. A prije toga, 40 dana nakon nesreće telefonski kada sam zvao mi je rečeno da je policijsko izvješće gotovo, i da će isto poslati, a tjedan dana nakon još uvijek je bilo u izradi. Svaki put kad sam zvao drugačiji odgovor sam dobio. A pismeno nikad odgovor na upit
  4. Normalno je da od kad su donje odluku da sam kriv do kad su predali pošti prođe 5mjeseci? Imam crno na bijelo da je 1.9.2020 napravljena obavijest. Odnosno to je datum na dokumentu. A od pošte da su tek 29.1.2021 zaprimili poštu. I naravno dostavljeni mi je 1.2. I da ne spominjem da su i osiguranje i advokat suvozača još tijekom postupka traženja izvješća o prometnoj nesreći poslali zahtjev preporučen poštom. I nikaka od policije nisu dobili isto. Ja sam osobno morao ići po to i ja sam to proslijedio i osiguranju i advokatu radi odštete suvozača.
  5. Jel normalno da je obavijest o počinjenu prekršaja napravljen 1.9.2020. A poslan je tek 29.1.2021. S obzirom da imam rok od 3 godine od nesreće u slučaju ako/kada me sud oslobodi krivnje da opet pokrenem zahtjev za odštetu prema osiguranju.
  6. Jel suvozač u vozilu isto tako i svjedok ili ne? Naime u policijskom izvjescu nema nikakvih svjedoka makar je policija na mjestu nesreće i sa suvozacem razgovara i uzela izjavu
  7. Jel su činjenice odnosno nedostatak istih u izvješću o prometnoj nesreci relevantni da sud promjeni odluku, odnosno oslobodi odgovornosti za prekršaj? Kazna je neznatno s obzirom na odštetu. Isto tako jel je moguće nakon oslobađajuce presude od osiguranja opet tražiti isplatu odštete? Unaprijed hvala na odgovoru.
  8. Znaci osobno to odnjeti tamo? Ako pošaljem preporučeno sa povratnicom isto dokaz da su primili prigovor? Unaprijed hvala na odgovoru.
  9. Pozdrav, 2019 sam imao prometnu nesreću. Naime osoba u drugom vozilu je usporavala naglo i bez zmigavca mijenjala trake. U cilju da se sudarim s njim. Kada sam uspio doći pored osoba je cimnula svoje vozilo i time mi je zabila u moje vozilo. Suvozač u mom vozilu je taman zvao policiju i trenutku sudara. Nakon sudara osoba je stala nako. 400m i došla do mog auta počela vikati i lupat po mom autu do kje moj suvozač opet zvao policiju. Kada je došla policija napravili su ocevidnik. Ja i moj suvozač kao i osoba u drugom vozilu smo dali svoje izjave, s tim da je osoba koja je izazvala nesreću cijelo vrijeme vrijeđao mene i mog su vozača. Nakon 100 dana sam konačno uspio dobiti izvješće o prometnoj nesreći gdje se mene tereti za prometnu nesreću. Niti jedan svjedok nije naveden. Makar je suvozač u mom vozilu bio prisutan tijekom sudara. Isto tako pod nevedenom ste tom ću na drugom vozilu ustanovili da je otisao lijevi stabilizator. Na mom vozilu je samo navedeno vanjsko oštećenje. Dali je moguće da kada dobijem prekršajni nalog da pišem prigovor ili ne. I jeli moguće da policija ne prosljedi moj prigovor na sud?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija