Jump to content

Chofi313

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Chofi313 objavio

  1. Nazalost zena nema te podatke, davno je to bilo. Prevario ju neki tip, napravila za njega prije puno godina ugovor u vipu, on to nije otplatio i taj njen dug preuzela matrix agencija i lupila joj ovrhu. To je sve sta ona zna. 
     

    a sta se tice clanka 79, nazalost ja i pravo nismo najbolji prijatelji, procitao sam Ali nista ja to ne kuzim...

     

    nas samo zanima da li jos postoji sansa da provedemo taj jednostavni stecaj potrosaca i maknemo taj dug?

  2. Postovani, 

    Od moje zene situacija je ovakva. Imala je ovrhu za telekomunikacije koju je preuzela matrix agencija za naplatu dugovanja. Ovrha je sjela a kako zena godinama nije bila zaposlena, nije to mogla nikako otplatiti. 
    i onda dolazimo do apsurdne situacije. Nakon sto je 3 godine bila neprestano u ovrsi, u isto vrijeme joj je omoguceno provesti jednostavni stecaj potrosaca, ali isto tako, zvog neprekidne blokade od te iste 3 godine, ovrha joj je isknjizena. Pokrenula je jednostavni stecaj da bi joj nakon par mjeseci doslo rjesenje da se stecaj ne moze provesti jer nema nikakvih ovrha nad racunom. 
    odlaskom u Finu, saznali smo da joj je ta ovrha i dalje isknjizena, ali kao sto nam je objasnio djelatnik fine, ta ovrha postoji i oni se mogu bilo koji dan ponovno upisati i ovrsiti racun. 
    znaci drzava nudi jednostavni stecaj koji je nemoguce provesti jer istog dana kada se omoguci taj stecaj, taj isti dug se isknjizi a ocito se ne moze provoditi jednostavni stecaj na isknjizeni dug. 
     

    u meduvremenu je zena rodila i prima porodiljnu naknadu pa tako sad nije u ovrsi, sto znaci i da je izgubila mogucnost ponovno pokrenuti jednostavni stecaj potrosaca jer nije 3 godine neprestano blokirana. 
     

    imate savjet kako da ipak to realiziramo?

    da li mozemo sami inicirati da se ovrsenik upise i ponovno sjedne na racun pa onda provesti jednostavni stecaj na temelju statusa koji je imala prije godinu dana(3 godine neprekidno u blokadi)?!

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija