Jump to content

6z6kg6qk

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Meni u rijesenju priznaju 525bodova i kaze iznosu je pridodan pdv od 25 % 1312,ookn i iznos za isplatu je 6562,00 koji se isplacuje na racun odvjetnika uz moj pristanak.. e sad me zanima,da li ako se uspijem dog na pola meni ide iznos 3700 ili 2500 ? Nije mi jasno koje odbijanje pdv ?
  2. Hvala,tom logikom sam se i ja vodila i cini mi se zeznila.. pokusat bar nesto "spasit".. koliko sam uspila pronaci na internetu cifra koja je isplacena na njegov racun konacna je i sa pdv,pa mi nije jasno zasto on na tu cifru spominje odbijanje pdv,jer se ne radi o naplati njegovih radnji,vec o povratu sredstava ? Jesam li u pravu?🤔
  3. Postovani, Molim Vas pomoc..naime radi se o sljedecem..protiv mog supruga vodio se kazneni postupak.. odvjetnik kojeg smo uzeli dobijao je pare na ruke i nikada nismo dobili racun.. prije dvije godine suprug mi je poginuo i postupak je obustavljen..odvjetnik mi se javlja i kaze da mu dodem potpisati punomoc da moze traziti povrat novca za mene.Naravno,kako sam u blokadi kazem odvjetniku da on stavi svoj racun pa cemo mi lako..dobijem rijesenje o povratu prosle godine u 9 mj,sudac je 31.8. donio rijesnje i priznaje mi se povrat od cca 6500 kn.. E sad nastaje problem..ne mogu vise doci do odvjetnika,izbjegava me.. napokon ga nadem i kaze mi da je to njegovo i da se ta cifra ionako umanjuje za pdv i da mi eventualno moze dati pola.. vise mi nista nije jasno,jel to moje,njegovo,koji pdv?? Uostalom ako je njegovo zasto mu je trebala moja punomoc? Kako da se postavim? Hvala unaprijed..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija