Jump to content

mario444555

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je mario444555 objavio

  1. Telefonski mi je receno da je jedan od mojih ukucana preuzeo rjesenje te 2006-e.
  2. Nisam..jos. Znaci hocete rec da ovrha ne zastarjeva?
  3. Dakle samo sto sam prijavljen tamo je dovoljno, hvala. A moje prvo pitanje. Znaci oni mogu pokrenuti ovrhu po rjesenju iz 2006-e iz vedra neba i ja tu nemam nikakva prava?
  4. Cijenim trud al sam se nadao da bi odgovorio netko tko moze nesto suvislo savjetovati. Dakle ja nisam dobio nikakvo rjesenje niti nikakvu obavijest osim ovog sto sam saznao da se ova ovrha vodi po rjesenju iz 2006-e. I to telefonski od sudskog ovrsitelja. Dakle, to je to. I nadao sam se da bi mi mozda netko mogao odgovoriti kako to da sud moze plijenit nesto sto nije moje.
  5. I sto da radim ako ispadne da obavijesti nije bilo? edit. Gledam malo taj ovrsni zakon, oni zapravo nemogu nista popisat u tudem stanu.
  6. Znaci jedina opcija mi je na sudu provjeriti tu cijelu proceduru ako je moguce? Hvala na odgovorima btw
  7. Moze pojasnjenje? Oni 15 godina nisu pokusali naplatiti nista i sad odjednom sudski ovrsitelj provaljuje u stan koji nije moj?? Zaboravio sam napisat da sam ja do ovih informacija dosao telefonski, dio od sudskog ovrsitelja, dio od odvjetnika koji vodi postupak. Nista pismeno
  8. Pa u biti neznam. Ja zapravo ne zivim na toj adresi vec par godina, samo sam prijavljen tamo. Obavijesti nikakve nisu stizale dok sam zivio tamo. Pretpostavljam da je to sad krenulo s ovim valom ovrha. Online nemogu doc do spisa. Probat cu na sudu sljedeci tjedan saznat od kad je to. Na fini isto nista o toj ovrsi. Kamate su sigurno racunate prema tom rjesenju iz 2006-e, sad neznam da li bi ta cifra bila legalna po danasnjem zakonu. Ta cetiri racuna nisu mogla bit visa od 500kn. Jos jedna stvar koja me zanima je da li oni mogu uci u taj stan u kojem ja imam prijavljeno prebivaliste ali nisam vlasnik?
  9. Samo da dodam da nikakvih obavijesti nije bilo od te 2006-e. Ja se toga ni ne sjecam vise da budem iskren. Samo se jedan dan pojavila obavijest sudskog ovrsitelja.
  10. Pozdrav. Dakle prema rjesenju opcinskog suda iz 2006-e me gone za cifru od preko 3000 kn koja je sad narasla za nekoliko puta. Radi se o cetiri neplacena racuna. Nisu me blokirali preko fine vec je ovrhovoditelj bio pred stanom dok nikog nije bilo. Postupak ide preko nekog odvjetnickog drustva. Na toj adresi zivim kao podstanar, dakle nisam ni vlasnik. Zanima me da li tu ime neke osnove za zastaru i koje bi mi bile opcije.. Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija