Jump to content

Boys

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Bio sam na Županiskom sudu i kažu da je to poslano na državno odvjetništvo ( Palaća pravde ) , bio i tamo i oni mi pokažu datum kad su poslali to dalje u Kutinu ( Pošto su oni zatrpani ) i sad se mogu SLIKATI. Nemogu sad nikako doći do toga .... zar ne.
  2. Bilo tko ........... Daj nek mi neka dobra duša odgovori...
  3. Kako da dobijem presudu , s obzirom da nisam još ništa dobio od suda ( Županijski sud ). Jel mogu ja podići presudu. tj. jel imam zakonski pravo na to. Molim pomoć.......
  4. Pozdrav. Imam jedan problem koji glasi: 2005.g. imao sam saobraćajnu nesreću ,gdje me suvozać tužio i dobio novce od osiguranja., i sad osiguranje traži novac od mene. U međuvremenu sam bio na županiskom sudu ( Prije godinu i nešto dana ) i dao iskaz. Sad me zanima ( pošto mi još nije došlo nikakvo rešenje od suda ) jel mogu ja dignuti presudu i na koji naćin se to radi ( mislim ako je moguće - odnosno da imam pravo na to ). Unapred zahvaljujem na pomoći !!!!
  5. Hvala na odgovoru. Budem se pokušo dogovoriti da platim na rate. Zanima me još nešto ..... kad nastupa zastara tj .jel budem dobio rešenje od suda ko je kriv.......... s obzirom da se to dogodilo 12.mj.2005.g.
  6. Pozdrav . Imam jedno pitanje : Imao sam sudar u 12 mj. 2005.g. Napuho sam 1.1 g/kg , nakon ćega sam platio kaznu i ostao bez vozaćke..... nakon toga sam dobio poziv na županiski sud gdje sam dao iskaz ( Jer me kolko sam ja skužio suvozać ( Prijatelj koji je bio s menom u autu ) tužio. I od tada ništa sve do sada prije par dana , kad sam dobio od osiguranja da moram platiti 45 000 kn odštete za suvozaća..... pošto oni kažu da su mu isplatili te novce na osnovi policijskog zapisnika ., a ja još nisam dobio sudsko rešenje ko je kriv za prometnu nesreću. E sad glasi moje pitanje : Jel može suvozać dobiti odštetu ako je i on bio pod utjecajem alkohola ko i ja., iako nisam još dobio sudsko rešenje ko je kriv za nesreću. Unapred zahvaljujem na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija