Jump to content

Boys

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Boys objavio

  1. Pozdrav.

     

    Imam jedan problem koji glasi:

    2005.g. imao sam saobraćajnu nesreću ,gdje me suvozać tužio i dobio novce od osiguranja., i sad osiguranje traži novac od mene.

    U međuvremenu sam bio na županiskom sudu ( Prije godinu i nešto dana ) i dao iskaz. Sad me zanima ( pošto mi još nije došlo nikakvo rešenje od suda ) jel mogu ja dignuti presudu i na koji naćin se to radi ( mislim ako je moguće - odnosno da imam pravo na to ).

     

    Unapred zahvaljujem na pomoći !!!!

     

     

  2. Pozdrav .

     

    Imam jedno pitanje :

     

    Imao sam sudar u 12 mj. 2005.g.

    Napuho sam 1.1 g/kg , nakon ćega sam platio kaznu i ostao bez vozaćke..... nakon toga sam dobio poziv na županiski sud gdje sam dao iskaz ( Jer me kolko sam ja skužio suvozać ( Prijatelj koji je bio s menom u autu ) tužio.

    I od tada ništa sve do sada prije par dana , kad sam dobio od osiguranja da moram platiti 45 000 kn odštete za suvozaća..... pošto oni kažu da su mu isplatili te novce na osnovi policijskog zapisnika ., a ja još nisam dobio sudsko rešenje ko je kriv za prometnu nesreću.

     

    E sad glasi moje pitanje : Jel može suvozać dobiti odštetu ako je i on bio pod utjecajem alkohola ko i ja., iako nisam još dobio sudsko rešenje ko je kriv za nesreću.

     

    Unapred zahvaljujem na odgovoru.

     

     

    :-o

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija