Jump to content

Idaho

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Idaho objavio

  1. Zalila sam se na rjesenje o ovrsi i sad preko e gradana dobijem obavijest o pripremnom rocistu za 08.06. medutim nikako ne mogu izostati s posla zbog uhodavanja novog postrojenja moram biti prisutna.Da li mogu imati posljedice ako se ne odazovem na to rociste?
  2. Imam dva predmeta kod jedne Agencije za koje se mjesecno skida iznos.Sa njihove strane me nazivaju u bilo koje doba dana i traze da li mogu uplatiti jos vise.Ne moj odgovor da nemam trenutno od kuda uplatiti vise,odgovor njihovog sluzbenika glasi da mi nisu oni napravili dug.Da li me o oni imaju pravo toliko uznemiravati posto se svaki mjesec uplacuje za dugovanje. Lp
  3. Dobila sam rješenje o ovrsi na 382,20 kn od Agencije. Poslali su dug na finu u iznosu 1300 kn.Na moj upit kazu da su to troskovi odvjetnika. Zanima me da li dug moze toliko narasti?
  4. Zahvaljujem vam na odgovoru.Bila sam voljna s njima postici otplatu duga na rate,ali sa A1 nije moguc nikakav dogovor.
  5. Bas se ne razumijem,ali sta se podrazumijeva pod pokretnine?
  6. Automobil nemam.Na fini onda cekaju dok se otplati ova ovrha koja vec je?
  7. Dobila sam prijedlog za ovrhu od A1 na koji sam ulozila prigovor.Sud je ovrhu obustavio i u parnici odbio moj prigovor i donio presudu.Duzna sam A1 7000 kn,troskove postupka 1500 kn.Trenutno je tuzitelj ulozio podnesak i to sve tako stoji.Dug ne osporavam,ali trenutno mi je racun blokiran radi ovrhe od 16000 kn.Zanima me sta oni sad mogu napraviti protiv mene.Nemam pokretnina niti nekretninu u svom vlasnistvu. Lp
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija