Jump to content

Domsy

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Hvala Vam, Ja kad sam zvao CVH taj postupak su mi objasnili kao da tužim kao kupac prodavača koji mi je prodao prikolicu bez papira pa onda preko toga da bih stekao vlasništvo nad njom.. Sad jel je to to...al eto kada provjerite javite mi da čujem što i kako da se to riješi.
 2. Pozdrav, A možete li me uputiti kako se radi taj postupak. Ja sam došao na sud i spomenuo im taj postupak pa su mi rekli da nemaju pojma o tome ni što je to. Isto mi je rekao i javni bilježnik da prvi put čuje za taj postupak. Gospodin sa CVH je rekao za taj postupak samo papir o atestu priložim koji sam imao i poslao me na sud. A na sudu kao da sam im ispričao kvantnu fiziku. Jel trebam sam sastaviti neki obrazac ili nešto za to potraživanje ili ako netko ima iskustva s tim da me uputi.
 3. Pozdrav, Evo javljam se opet. U MUP-u nisu pronašli ništa. Napomenuli su mi da prikolica ako nije bila registrirana 7 godina zaredom da su brisali iz evidencija. Na sudu sam dobio dvije opcije. Naknadno utvrđivanje pronađene imovine cca 100kn troška jer je jako star predmet, ali problem je dokazat jer imam samo papir od atesta prikolice, a nigdje se ne spominje ime i prezime susjedovog pokojnog oca na kojeg je glasila prikolica. Druga opcija, ponudili su mi tužbu koju predam na sud. Nisu mi rekli o kojoj je tužbi riječ (pretpostavljam da je to tužba za utvrđivanje prava vla
 4. Otići ću u MUP, gdje je prikolica bila registrirana, ali je problem što se nezna koji je broj tablice bio jer je susjed tablicu zagubio. Jedino ako će uspjeti pronaći po broju šasije prikolice ili po imenu i prezimenu pokojnog oca od susjeda?
 5. Pozdrav svima, Nadam se da će mi netko na ovom mjestu pomoći oko mog problema. Stvar je ovakva, susjed mi je darovao auto prikolicu. Auto prikolica je samogradnja, izgrađena 1982.godine, bila registrirana i glasila na njegovog pokojnog oca. Prikolica je u dobrom stanju i žao mi je da trune bezveze pa sam odlučio malo je popraviti i registrirati. Odlazim u stanicu za tehnički pregled, te pitam koja su rješenja. Tamo mi objasne da je to komplicirano i tvrde da je teško to riješiti. Problem je u tom što kada je od susjeda otac preminuo 1991. godine, prikolica nije navedena u ostavi
×
×
 • Napravi novi...