Jump to content

altopais

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Na pripremno rociste, po pozivu koje sam dobio, sam duzan doci, tako pise. Mislim, postupak nisam ja pokrenuo, pokrenula ga je majka kad se zalila na ovrhu. Ja sam se ukljucio u cijeli ovaj cirkus koji se vodi u moje ime u trenutku kad sam saznao da postoji, a to je bilo kad je vec bila donesena presuda protiv mene, oni su se zalili i predmet je zavrsio na zupanijskom sudu. Za uvid u spis, da li trebam doci fizicki na sud?
 2. Da, bas je cirkus. Da, moje ime je Vanja, moze se tumaciti kao zensko ali i kao musko. Ja sam musko. Majka je Nera. Ovrsni prijedlog je glasio na moje ime, tako mi govori majka. Ja ovrsni prijedlog nisam vidio niti citao posto nisam zivio u Zadru, 2014. sam se preselio u Zagreb ali nisam prijavio boraviste pa su svi dokumenti dolazili u Zadar. Zalba koju je ona pisala, pisala je u moje ime, potpisala je mene, naravno bez mog znanja.
 3. Znaci, prvi ugovor, ugovor koji sam ja osobno trazio i potpisao za telefonsku liniju je placan redovito, tu nije bilo nikakvih dugovanja, taj ugovor nije sporan niti se navodi kao predmet dugovanja. Sporan je drugi ugovor koji je operater H1 sklopio telefonski s mojom majkom kao nastavak, odnosno produljenje prvog ugovora, ali sa dodatnim uslugama televizije i interneta. Taj drugi ugovor isto glasi na moje ime, unatoc tome sto ga ja nisam trazio niti sklapao. Znaci majka je bez mog dopustenja trazila dodatne usluge, operater joj je rekao da ih moze dobiti ali uz produljenje trenutnog ugovora z
 4. Ugovor za fiksnu liniju je glasio na mene, ali sve racune je podmirivala moja majka. Ja bi platio ako bi njoj zapelo s novcima. Ona zbog tadasnjeg dugovanja nije mogla sklopit ugovor na svoje ime. Nisam trenutno kuci pa prenosim sto mi pise na E-predmetu Vrsta predmeta: "Predmeti proslijeđeni od JB po prigovoru na rješenje o ovrsi na temelju vjerodostojne isprave do 50.000,00 kn"
 5. Poštovani, Sklopio sam ugovor za fiksnu telefonsku liniju, 2012. godine u Zadru za stan koji je u vlasnistvu moje majke s tadasnjim H1 operaterom. Ugovor je glasio na moje ime i moja majka nema punomoc. Bez mog znanja, majka je trazila dodatne usluge od H1 telekoma i u telefonskom razgovoru H1 joj je te usluge dao i dodao na moj ugovor fiksne telefonske linije. Majka naravno nije placala racune na vrijeme, H1 joj je prijevremeno raskinuo ugovor i poslao rijesenje i uplatnicu. Ja, kao nositelj ugovora nisam imao pojma da se to desava. Ona je uplatnice ignorirala, kamate su se gomilale, H1
×
×
 • Napravi novi...