Jump to content

lilytep

Korisnik
 • Broj objava

  7
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

Sve što je lilytep objavio

 1. Poanta je da ne moze isplatiti sve kako ona trazi.Koliko znam ako preda na kazneni sud,ako u zadanom roku ne plati,slijedi zatvor.A opet nema toliko novaca da moze placati i alimentaciju i zaostatke.
 2. Izmedju 3700-4200 ovisi o broju sati
 3. Nije ni mislio zaustaviti prisilnu naplatu,svjestan je da se to dugovanje mora rijesiti.Da li to znaci da mu fina moze uzimati vise od 1/3?
 4. Naravno.I na sudu je izjavio da ce placati koliko moze dok ne otplati taj kredit i sutkinja je rekla u redu.Opet ponavljam ne bjezi od placanja.Ovo je vise bilo zlocesto sa njezine strane,ako se dogovorila sa njime.Treba nam savjet kako postupiti?Uzeti odvjetnika(za kojeg nema),traziti smanjenje alimentacije dok se situacija ne popravi?Od kuda krenuti?
 5. To jos ne znamo.Dobio je poziv za sud.
 6. Da ovrsila ga je na fini i predala na sud.
 7. Pokusala sam naci odgovor u temama,ali bezuspjesno.Situacija je ovakva.Partner se razveo prije 3 godine.Od dana kad je iselio iz stana bivse supruge uredno je placao alimentaciju koliko je mogao izdvojiti.Nikada nihe uplatio ispod 1000 kn,za sto naravno ima uplatnice.Nakon razvoda dodijeljena mu je alimentacija od 2000 kn.Sa bivsom suprugom je imao dogovor dok ne otplati kredit koji su digli u braku,da uplacuje 1000 kn.S obzirom na situaciju sa pandemijom placa mu je smanjena za skoro 3000 kn i to je bivsoj supruzi spomenuo.No doslo je do toga da ga je bivsa supruga sad tuzila i potrazuje zaos
×
×
 • Napravi novi...