Jump to content

Watz

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Na temelju povrede časti, psihičkog nemira i pokušaja iznude. Na temelju potrganog saugera kojeg sam puknuo nogom kad sam otvorio kuvertu. Od računa imam izvadak od banke kojeg naplaćuju i račun za slanje prigovora javnom biljezniku. Stvar je čisto principa jer ne mogu raditi sto žele i poslije se praviti da se ništa vrijedno spomena nije dogodilo. Samo me zanima da li postoje elementi za tužbu.
  2. Ovrhu je pokrenuta temeljem vjerodostojne isprave izvatke iz poslovnih knjiga na dan 04.02.2021. Godina, a račun je u cjelosti plaćen 08.05.2020. godine.Prijedlog je dostavio javni bilježnik. Nakon žalbe koju sam ja pisao, zaprimljeno je riješenje o obustavi postupka.
  3. Pozdrav svima. Prije dva tjedna dobio sam prijedlog za ovrhu radi neplaćenog računa prema croatia osiguranju. Problem je u tome što je taj račun plaćen, sto sam dokazao potvrdom banke o plaćanju istog. Nakon par dana i podnošenja prigovora, dobio sam odgovor da je doslo do zabune i da je sve ok. E sada, da li ja imam pravo na naknadu štete jer sam na žalbu potrošio novac, vrijeme i najvažnije svoje živce. Očito je netko pogriješio a za svoje greške treba snositi posljedice. Unaprijed hvala na savjetu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija