Jump to content

mayday

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. I ja imam sličan problem. Kuća je kupljena za gotovinu, porez plačen i što sada. Da li uopče imam pravo kakvog povrata?
  2. Mi očevi radimo greške, ali postoje granice za sve. Tako i u ovom slučaju. Meni je žao što Vi imate loše iskustvo,no nemaju svi. Zar da zapostavim ostalo četvero djece sa kojima živim zato jer moja kćer iz iz prvog braka ne želi niti raditi niti se školovati, čak je i oca svog djeteta i njegove roditelje tužila za njeno i djetetovo uzdržavanje, jer njena majka i ona trebaju imati sve ali bez truda. Mislim da ne bi išlo bez obzira što ćete opet reći sve najgore.
  3. Hvala vom obojici. Samo toliko da se zna alimentacija je plačana puno više od propisanog a što je kći tako kako je kriv sam i nisam jer nismo svi imali sreće biti uz svoje dijete. Kada vas dijele tisuće kilometara nije lako ali ima i gorih stvari. Hvala još jednom.
  4. Pa zar nikoga da mi pomogne u ovoj zbrci. Barem ako netko zna kako povoljno doći do predloška tužbe ili prijedloga ili čega već.
  5. Nedavno mi je umro otac. Prije smrti napravio je zajedno sa gospođom majkom darovni ugovor gdje sve nekretnine, njegove i njene te automobil daruje mlađem bratu, a ja i stariji brat iz prvog braka isključeni smo iz svega, veći dio novca sa raznih računa podigao je i stavio na bratov a tek penzija i simbolična svotica ostala je na računu. Tu govorimo o nekoliko miljuna kuna u raznim valutama te nekretninama od centra Zagreba pa sve do zabiti Banije uz BiH. Kako ipak brat i ja možemo nešto ušićariti pošto imamo veće obitelji i živimo od plaće dok ovaj mali dripac živi od rente od danas do sutra.
  6. Odnedavno punoljetna kći, zaposlila se kao maloljetnica, napustila školu sa 15 godina rodila sa 17 godina još uvijek potražuje 20% prihoda. Živi sa majkom i dečkom u stanu koji nije njihovo vlasništvo. Nije da neželim pomoći svom djetetu, ali realno kći neviđam godinama, a sada imam šesteročlanu obitelj o kojoj skrbim i zaista više nema razloga da plačam iznos koji mi je gotovo nužan samo za preživljavanje. Molim Vas da li mi možete pomoći jer svaki pravnik tvrdi drugo i našao sam se u slijepoj ulici.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija