Jump to content

Mp123

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Mp123 objavio

  1. A u slučaju kada iza mene netko doleti većom brzinom, a kako kažu kamera snima snop od cca 30 automobila, hoće li tada uslikati sve ili prepoznaje u cijelom snopu samo jednog i njega "šalje na obradu"?
  2. Svašta sam čitala na netu i tražila odgovore, no svugdje piše kako tim novim kamerama ništa ne promakne i da odmah podatke šalju na obradu pa sam ja to shvatila kao da se love na svakog vozača koji ima mobitel, bez obzira vozi li se kulturno ili ne. Sad ste me svojim odgovorom malo smirili, riječi vam se pozlatile!
  3. Pozdrav, ispričavam se na upadanju u temu, no ne znam kome se obratiti pa možda netko od vas zna odgovor. Dakle, prije dva dana kada sam se na prometnici približavala kameri, dobila sam poziv na mobitel na kojeg sam se trebala javiti i ne razmišljajući o posljedicama, to sam i učinila. Razgovor je trajao 2-3 sekunde, no dovoljno da me kamera uhvati. U pitanju je ona nova kamera koja vidi sve. Od trenutka kad sam shvatila što sam učinila to me baš muči i ne mogu prestati misliti o tome hoću li dobiti obavijest o prekršaju ili ne. Zanima me postoji li kakva mup-ova aplikacija u kojoj možemo provjeriti imamo li uvedeni koji prekršaj, prije nego pismeno stigne na adresu? Mislim da ću izludjeti čekajući, nadam se da možda i nije uhvatilo baš mene, ali opet....Nemam ni jedan prekršaj do sada, uvijek pazim na cesti i eto mi sad... nisam vozila prekoračenom brzinom pa se nekako nadam da me kamera nije uhvatila samo radi mobitela. Je li imao tko slično iskustvo? Hvala na svakom odgovoru i lijep pozdrav.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija