Jump to content

zughy

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://net.hr
  1. Prije svega iskrene čestitke kolegici na položenom pravosudnum ispitu! Nedavno sam bio i nisam položio. Naime odgovarao sam građansko i gpp.Nervozni (naj)stariji ispitivač je još tokom ispita počeo galamiti i prijetiti se da on neče nastaviti s ispitivanjem obiteljskog jer kod kolege prije nisam briljirao! Vidio sam i sam kuda to sve vodi jer je bilo očito da mu se žuri i ne da se previše zamarati s kadidatima. Naime više puta sam slušao ispit i večina ispitivača hoče i pomažu kandidatu ali taj dan je bila očita deviza "hajdemo što prije završiti ispit jer je vikend". Govorim to sve iz razloga što se po meni ne primjenjuju isti kriteriji za sve kandidate, jer od kolega vidim da imaju popravak istovremeno iz kpp i gpp a mene su rušili cijeli ispit nakon dva ispitavača!?! Kao računa mi se to 4 predmeta a molim Vas lijepo koliko je onda zbroj kpp i gpp, kao kod kolegice u ovoj temi?!? Zašto mi nije bilo omogučeno da odgovaram ispit do kraja pa OK ako su me imali namjeru rušiti ova 2 predmeta mogli su me slati na popravak nakon dva mjeseca. Mislim da sam oštećen i da ovo nikako nije u redu, znam da sam bio spreman i vidim da sam propustio priliku da položim ispit jer nije bilo nimalo razumjevanja od strane pojedinih ispitivača!!! Kriteriji uopće nisu jednaki za sve!
  2. zughy

    pozivi?

    Da, da vidim da je sastav komisije isti. Zanima me da li če biti kao i do sada da se komisija objavljuje svakog 15. u mjesecu? Mislim da dobre stvari ne treba mijenjati! Svaka čast onome tko se sjetio objavljivati komisiju!!!!!
  3. zughy

    pozivi?

    prijavio sam ispit za kraj rujna ali još nisaM dobio poziv, pa me zanima koliko dana prije dobijemo poziv? molim kolegice i kolege da se jave kada su dobili termin, svaka čast zoyi!
  4. Dobio sam opomenu odnosno moj otac koji je umro prije 18 mj. od odvjetnika koji zastupa osiguravajuće dr., navodni dug je 1.500,00 kn. Nakon očeve smrti sve račune sam uredno plaćao i nije mi jasno odkuda sad ovo. Šta da radim? Da li da zovem odvjenika ili osig. dr. pa da rješimo nejasnoće?
  5. Drage kolegice i kolege, koji ovih toplih dana izlazite, slušate i imate saznanja o pravosudnom ispitu da ih objavite. Ima nas puno koji nismo iz Zagreba i nismo u mogućnosti iči na slušanje ispita pa vas molim da ih što više i češće objavljujete jer nam puno znači svaka informacija, pitanje, dojam. Unaprijed hvala!!!
  6. doći će ti na adresu koju si upisala u zaglavlju prijave,pod uvjetom da ispunjavaš sve propise poteebne za polaganje pravosudnog ispita.
  7. prvo kod liječnika! u svakom slučaju možete tužiti i tražiti naknadu štete.
  8. ljudi,ide li uopće tko na ovaj rok? znam da svi učimo ali ja sam često na legalisu i još nitko nejavlja da izlazi i kada na ovaj rok osim mene!!!! :-o
  9. Danas mi je stiglo rješenje,polažem 20. Jel ide još netko taj dan?
  10. mislim da možeš ponijeti uplatu preko interneta pa gotovo svugdje takav način plaćanja je uobičajen. Molm drage kolege koji izlaze u veljači da jave kad dobiju poziv,il bilo šta drugo vezano za pravosudni. Takodjer molim kolege koji ovih dana izlaze na pravosudni da objave svoje utiske i po mogućnosti pitanja. Hvala! :-
  11. Samo da nam objave komisiju 15.pada možemo ponavljatimpo pitanjima.
  12. Dragi (su)patnici jel već netko dobio poziv za veljaču? Naimi,s ne strpljenjem čekam poziv ali još uvijek ništa a dani lete a nervoza sve veća i veća!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija