Jump to content

Brankobrane

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Brankobrane objavio

  1. Dakle obraćam se općinskom sudu ili javnom biljezniku vezano za riješenje o pravomoćnosti ovrhe? Hvala
  2. LP. Imam 3 ovrhe (stare otprilike 10g) nazalost to je bilo davno i trenutno ne mogu naći riješenje o pravomoćnosti ovrhe koje mi treba za odvjetnika kako bi vidjeli sto dalje... Gdje da dodem do toga rjesenje,dali je moguće preko e gradjani ili moram na sud? Hvala
  3. Točno je u toj mjeri jer je tako bilo 2mjeseca,2plaće...(meni) neznam kako je to moguce ... Ove prijave uredne su (mirovinsko i zdravstveno)
  4. LP. Prijavljen sam na 4h,mirovinsko i zdravstveno je ok(provjerio sam preko e gradana) i poslodavac tvrdi kako mi moze i na ruke isplatiti placu ...KAKO JE TO MOGUCE?? (s tim da ima vec takvog radnik koji vec duze vrijeme na taj način radi) Dali mi moze netko objasniti kakva je to rupa u zakonu ili sta vec??
  5. Dakle da vise ne saljem nista njima nego samo cekam da vidim sto ce napraviti....? Hvala
  6. Lp. Ovrha je iz 2010,pozvao sam se na zastaru,u pitanju je SVEA EKONOMI.... Izignorirali su to i poslali uplatnicu samo.... Sto mogu učiniti? Hvala
  7. Jesam ....dakle ne vrijedi mi da idem odvjetniku? jer je tek 2028... Ja sad trenutno skoro vec 10g sam na crno pa sam smatrao ....ah... Ok hvala puno!!
  8. A zasto je to tako ? To mi nije jasno ...ako ima nesto iz 2010 zasto nije 2020 zastara 🙄
  9. Na koji način se prekinuo 2018? Znaci da zastara TEK 2028?
  10. Postovanje. Zbog kojekakvih problema i dugova vec dugo radim na crno jer se bojim da bi mi dugovi sve "pojeli" .. Posto se slabo razumijem dali bi mi mogli pojasniti malo ovo i predloziti rijesenje..? Hvala (procitao sam da je zastara za 10g,dali se na istu sam pozivam ili?) hvala !!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija