Jump to content

Joho

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Hvala puno na odgovoru! I jos jedno pitanje.... Smije li se pod uvjetnom kaznom putovati na par dana negdje izvan drzave ili dok traje ta uvjetna, recimo 3 godine, smijem biti iskljucivo u RH?
  2. A jos nije pokrenut postupak jer su me tek zvali s faksa da ce prijaviti. A radim u ducanu s robom i to mi nikako nije povezano sa time jer je ta potvrda vezana iskljucivo za faks. Nije da je krivotvorena recimo diploma pa sam se okoristila i da zbog toga vise ne mogu nastaviti raditi na tome poslu. I zato me i zanima hocu li moci ostati raditi na istom poslu.
  3. Krivotvorila sam bankovnu potvrdu za upis na faks i nedavno su to otkrili i tuze me za krivotvorenje pa me zanima cijeli proces. Da li zovu ili salju postom? Jer ako salju postom, a znam da takve stvari postar mora uruciti u ruke, moze li se nekako zatraziti osobno preuzimanje posto nisam doma u jutarnjim satima kada postar dolazi. I zanima me kolko vremenski to traje jer sudeci po svemu sto sam citala slijedi mi uvjetna kazna ako se ne varam. I zanima me posto radim trenutno, da li ce obavijestiti mog poslodavca i zapravo da cu morati prestati raditi dok mi traje ta uvjetna ili koji je proces? Jer htjela bih nastaviti raditi tu gdje radim pa me to jako zanima da li ce ta kazna imati ikakvog utjecaja taj moj posao. Unaprijed hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija