Jump to content

zekapeka

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je zekapeka objavio

  1. ha ha imam 24god i promjenio sam tri prebivalista u tri razlicita grada i nikad me nisu legitimirali (valjda ne izgledam sumljivo) ali sta da recimo prodje dvije i pol godine od pravomocnosti i promjeni se zakon da zastara bude 10god za isto djelo ...dali ce to za mene vrjedit ili ce bit po starom 3godine.pozzzz!!!!
  2. zekapeka

    zastara

    imam za odradit 5 mjeseci zatvora radi posjedovanja marihuane .mislim da od zastare nista ali opet vrjedi pitat za kolko nastupa zastara clanak 173.3 ili 4 i usput kolika je propisana velicina stabljike mare(da bude kaznjivo)nadjene su oko 2 cm i radi toga mi je sad frend na sudu nasli su mu dvije.
  3. zekapeka

    zatvor

    ali ovo drugo trece i cetvrto? za premjestaj ako me odbiju nemem vise pravo pisae drugu molbu i onda zasto ne dopustaju racunala ili konzole u nekim zatvorima a u nekim zatvorima da i kaj je bolje igrat neku igru tipa teeken pa se potuc i malo davit kablovima od konzole ili citat partizansku prpagandu tipa soko ga nije volio ili bezimeni i tak uglavnom samo smece donirano iz knjiznica pa nekom donirat sikiru ili veslo u glavu odmah za prve "setnje pod velikim nebom" .ono mislim kakva je to resocijalizacija !
  4. zekapeka

    zatvor

    da i danas mi je zadnji dan za odgodu napiso sam jednu molbu pa je odbijena sad imam kao pravo na drugu tak bar pise .ali neznam sta vise navesti nemam rak niti neke neodgodive poslove jedino sta jedini u kuci radim za maloljetnu sestru i imam bolesnu mamu i dug na banci i uvjetnu pa bi mi falila jos jedna kaznena sta da napisem sigurno ce me odbiti pa bolje da nejdem
  5. zekapeka

    zatvor

    Ovako zanima me mogu li ikako zamjenit kaznu zatvora radom za opce dobro, i koji su uvjeti? za to guglam pa nemogu nista naci.Imam 5 mjeseci radi trave posjedovanje i davanje prostora zanima me i ako ne postoji nesto konkretno izborit se za neki zatvor gdje se moze radit pozega lipovica itd posto se nesmije imat osobno racunalo tj laptop u sobi zapravo smije ali uz skolovanje faks ili nesto mislim bolje bi mi bilo skolovat se nego pretovarivat gnoj ili uglavnom najvaznije je da ti je tamo lose . postoji li kakav link ili broj telefona!?!?!
  6. nemam za odvjetnika!!!!! to je problem .s kime da se konzultiram nemam pojma osudjen sam na 5 mjeseci nije neko tesko djelo niti sam pitomac nikad prije nisam bio u zatvoru treba mi savjet kako da odgodim kaznu barem do 9 mjeseca zivim sa maloljetnom sestrom i bolesnom mamom imala je mozdani udar i to malo tezi ja jedini radim i to sano sezonske poslove sad bi trebao radit a ne ici u zavor sezona pocinje treci ili cetvrti mjesec a zavrsava deseti jedanajsti ovisno o vremenu dakle sa novcom sam svorc nisu mi placena niti zadnja dva mjeseca prosle godine niti meni niti ostalim radnicima osim toga sestra dobiva obiteljsku do kraja skolovanja 690kn to nije niti za kruh uostalom to su sestrini novci neophodni za skolovanje i jos nije niti priblizno dosta .zato mi je jako vazno da radim barem ovo ljeto pa da u zimi mogu biti u zatvoru . znam da sam totalni glupan nisam unistio samo sebe nego i svoju obitelj ako ne uspijem dobiti odgodu stvarno sam strado i svi skupa sa mnom . zato trebam pomoc a ne moralne prodike
  7. smirio sam se malo ali me muci zatvor kako da se izvucem psihicki sa sto manje posljedica nakon samo mjesec dana istraznog pao sam u takvo stanje da nisam mogo dva mjeseca izac iz kreveta a sta mi je sve bilo u glavi kosmar pokuso sam se ubit tabletama i da ne pticam vise nesmijem se toga sjetit odmah mi pozli. zatvor u koji ja idem nema ama bas nista osim gomile sirotinje koji kradu bakar drva kokosi pokoji ubojica i odvratni cuvari koji ljece komplekse na zatvorenicima narocito oni stari komunjarski stih, ma pravi sinteraj .kad bi barem mogo u lipovicu ili pozegu turopolje tamo bar mogu radit i zaboravit sta sam gdje sam i zasto sam tamo a ne da sam zatvoren 23 sata u sobi sa ludjacima i to malo puno vecim nego ja. postoji li ikakva sansa za bolji zatvor to jest bolji tretman ja sam jako bolestan necu izdrzat dugo tamo u boljem zatvoru postoje vec kakve takve sanse da cu se vratit donekle "normalan"
  8. propustio sam sve rokove za zalbu ono jednostavno je nisam mogo napisat ili bi potrgo papir ili olovku ili tipkovnicu dok sam pod stresom jedva pricam a kamoli da pisem zalbe. sta je najgore nemam nalaze od psihijatra neznam kaj sad da napravim sta da pljackam banku da se koknem da vristim ma sve sam sjebo valjda cu se uspjet pribrat do navece pa napisat nest smisleno valjda ?????
  9. DOBRO !!! naslov posta je banana ali i ja sam u banani prekosutra se moram javit na sud radi izdrzavanja kazne 5mjeseci radi clanka 173 cini mi se tocka jedan i dva zkp. mislim kasno je za sve ali nije valjda za odgodu izvrsenja kazne i jos neke ocajnicke gluposti ko naprimjer bombe pistolji vjesala pljacke ubojstva bjes sve usvemu jadno i glupo i ocajno vec pola sata smisljam kak da pocneem ali stvarno nista mi ne pada na pamet , ali probat cu nekak objasnit sta ocu i nadat se da necu zavrsit u zatvoru prije nego ovo neko procita Ovako imam 22godine prije sam procesuiran radi posjedovanja sjemenki marihuane i sadas nedavno radi cca 42sjemenke jednog jointa i davanja drugom na uzivanje marihuane i pred tri godine za posjedovanje sjemenki . Dakle ponavljanje djela . i sta da sada radim totalno sam sam sebe upropastio .prvo nisam se javljo na sud pa zavrsio na malom izletu u istrazni zatvor drugo nisam imo za odvjetnika trece nisam se mogo branit na sudu sam jer imam poprilicnih problema sa psihom i .......
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija