Jump to content

Tomo2309

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Rociste je za manje od 30 dana,da li ce biti druga dostava ili ?
  2. isprike ako negdje postoji tema za ovo moje pitanje. Tuzenik sam u ovrsnom postupku na koji sam ulozio prigovor. Sudski dostavljac ostavio je pismemo jer nam je htio urucit poziv za pripr.rociste a nisam bio doma.Sto ce biti ako u naredna 3 dana na sudu ne podignem poziv? Da li ce biti pokusana jos koja dostava ili?
  3. Sto zapravo znaci osporavanje imovine?. Da li ce vjerovnik povuci osnovu za placa je, tj hoce li mi sud otpisati preostalo dugovanje?
  4. Vec mi skidaju 1/4 i od tog se taj vjerovnik(a1) namiruje duže od 2 god. S obzirom da su se 6 1.stekli uvjeti za jedan. St. Potrošača jer je preostala 1 osnova za pl. Od 3450 kn. Kako nemam nikakvu imovinu ima li šanse da vjerovnik ospori popis imovine, tj da povuče osn za plaćanje,,jer je sud objavio na e ogl ploći poziv vjerovniku da se očituje o imovini ili da istu ospori.
  5. Pozz imao sam 2 osnove za plaćanje ali je nakon 3 god ne naplate ostala samo 1 koja se uredno naplaćivala i dalje se naplaćuje. Preostalo je cxa 4300kn.Kako osim mirovine od koje se naplaćuje taj 1 jedini vjerovnik nemam ama baš nikakvu imovinu što mogu očekivat od vjerovnika tj suda? Hoće li odustati od stečaja i dalje skidati 1/4 mirovine?
  6. Hvala Vam puno.Znaci ipak nemate predodzbu zasto bi spis bio zavrsen isti dan kad ga je sudac zaprimio? Prig je ulozen 1 dan nakon primitka R.O.O.O. tako da nije rok probijen. Da li na tu odluku imam pravo ocitovanja-zalbe? Zao mi je sto gnjavim ali ne pada mi napamet o cemu bi se radilo. Pada mi napamet da je mozda s obzirom da su bila 2 rjesenja a na svako je ulozen zaseban prig da mozd sud ta 2 prig mozd nije spojio u 1 i dodjelio ga 1 sucu? Isti je ovrhovoditelj a u oba sl dug prema istom teleop samo sto je 1 ovrha za 1 broj a druga za 2.broj?
  7. Hvala,to sam uspio naći..ali nisam uspio skontati o čemu je rječ. Sad sam vidio kopiju prigovora.Ovršenik ga nije potpisao. Jer moguce da je to odluka o odbijanju prigovora?ako je jer imamo neki rok novi pravovaljani prigovor ? 1
  8. Dobar dan, novi sam na forumum.Nisam uspio naći odg.temu pa ću pitanje postaviti ovdje jer jer vezano za ovrhu. Dobili smo rjesenje o ovrsi i pravovremeno uložili prigovor JB. Po epredmetu vidim da je sud sačinio pismeno ali nemam uvid u isto. Pod vrsta donesene odluke piše "spis završen po čl.462 SP" Što bi to moglo značiti? Prigovor je predan 2.dan od primitka rješenja osobno u JB uredu. Da li je mozda prig.odbijen jer ga je predao sin ovršenika? Da li u tom slučaju imamo neki rok za podnošenje novog pravovaljanog prigovora?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija