Jump to content

Tomo2309

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala Vam puno.Znaci ipak nemate predodzbu zasto bi spis bio zavrsen isti dan kad ga je sudac zaprimio? Prig je ulozen 1 dan nakon primitka R.O.O.O. tako da nije rok probijen. Da li na tu odluku imam pravo ocitovanja-zalbe? Zao mi je sto gnjavim ali ne pada mi napamet o cemu bi se radilo. Pada mi napamet da je mozda s obzirom da su bila 2 rjesenja a na svako je ulozen zaseban prig da mozd sud ta 2 prig mozd nije spojio u 1 i dodjelio ga 1 sucu? Isti je ovrhovoditelj a u oba sl dug prema istom teleop samo sto je 1 ovrha za 1 broj a druga za 2.broj?
  2. Hvala,to sam uspio naći..ali nisam uspio skontati o čemu je rječ. Sad sam vidio kopiju prigovora.Ovršenik ga nije potpisao. Jer moguce da je to odluka o odbijanju prigovora?ako je jer imamo neki rok novi pravovaljani prigovor ? 1
  3. Dobar dan, novi sam na forumum.Nisam uspio naći odg.temu pa ću pitanje postaviti ovdje jer jer vezano za ovrhu. Dobili smo rjesenje o ovrsi i pravovremeno uložili prigovor JB. Po epredmetu vidim da je sud sačinio pismeno ali nemam uvid u isto. Pod vrsta donesene odluke piše "spis završen po čl.462 SP" Što bi to moglo značiti? Prigovor je predan 2.dan od primitka rješenja osobno u JB uredu. Da li je mozda prig.odbijen jer ga je predao sin ovršenika? Da li u tom slučaju imamo neki rok za podnošenje novog pravovaljanog prigovora?
×
×
  • Napravi novi...