Jump to content

Nikadkraja

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Nikadkraja objavio

  1. Nisam, razlog je sto je sve to skupa izvanknjizno vlasnistvo. Mogu li se ja uopce upisati barem kao vlasnik tog dijela koji se vodi na pokojnika? Gdje trebam otici s ugovorom i znate li koja je procedura? Hvala
  2. Nisam dobro objasnio, stvar je u tome sto je taj dio nekretnine (apartmane ) pokojnik meni dao dosmrtnim ugovorom potpisanim prije 3 godine. I sada je sud uputio tu drugu stranu u parnicu jer ona osporava ugovor i tvrdi da ta imovina takoder ulazi u ostavinu. Obustavljen je ostavinski posupak dok traje parnica. Dakle realno druga strana uopce nebi trebala to nasljediti.
  3. Postovani, ostavinski postupak je u tijeku, tek je zapoceo i ne nazire mu se kraj. Dozvola za iznajmljivanje apartmana glasila je na pokojnika i nakon njegove smrti obrt je zatvoren. Prilikom gasenja obrta receno mi je da se ponovno iznamljivati moze tek nakon zavrsetka ostavinskog postupka ili iznimno, ako se obje strane usuglase pa se ponovno zatrazi dozvola. Iako mene nitko nista nije pitao, niti sam se slozio, druga strana je pocela primati goste i planira nastaviti te se oglusuje na moja upozorenja i ponasa se kao vlasnik. Sto napraviti? Kako to rijesiti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija